Θες να δεις από τους πρώτους το νέο video clip “Star”, παρέα με τους Locomondo;

Στο Κύτταρο θα γίνει η πρώτη προβολή του video clip, ενώ θα μπορείτε να βρείτε και παλαιότερα άλμπουμ του γκρουπ που δεν υπάρχουν πια στα δισκοπωλεία. Ο Μάρκος και η παρέα του θα χαρούν να σας τα υπογράψουν.

Μια βραδιά για όσους αγάπησαν το Star, τον Πειρατή, το Ράδιο και τα υπόλοιπα κομμάτια του νέου δίσκου “Star”…

Μετά την προβολή του video clip θα ακολουθήσει ακρόαση του δίσκου και DJ σετ από τον Γιάννη Βαρνάβα, κιθαρίστα των Locomondo.

Στο τραγούδι “Star”, που συμπεριλαμβάνεται στο ομώνυμο άλμπουμ των Locomondo, το συγκρότημα συνεργάστηκε με την Έφη Παππά για τη δημιουργία ενός stop motion video clip με κούκλες. To stop motion είναι μια τεχνική animation, στην οποία τα αντικείμενα κινούνται πολύ αργά και φωτογραφίζονται καρέ-καρέ. Στη συνέχεια η γρήγορη εναλλαγή των φωτογραφιών δημιουργεί την αίσθηση της κίνησης, ακριβώς όπως δημιουργούσαν την αίσθηση της κίνησης τα πρώτα κινούμενα σχέδια.

Η ιστορία του τραγουδιού αναφέρεται σε μια έφηβη κοπέλα που βοηθά στο συνοικιακό κομμωτήριο της μητέρας της και ονειρεύεται να γίνει μια star μέσω ενός talent show. Οι κούκλες, φτιαγμένες με πλαστελίνη και άλλα υλικά, παίρνουν ζωή και αφηγούνται την ιστορία της κοπέλας που κατάφερε για λίγο να πραγματοποιήσει το όνειρό της…

Να γίνει star
Star, star, star!

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου
στις 20:00.

Η επίσημη online πρεμιέρα στο YouTube θα γίνει δύο μέρες αργότερα, στις 03/12/19.

Κύτταρο
Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλ. 210 8224134

Είσοδος Ελεύθερη
(Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here