Μετά από 9 χρόνια ανοδικής πορείας και πολλών εμφανίσεων σε μικρά και μεγάλα stages κυρίως στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, οι Los Dos o Más ολοκλήρωσαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, μια ανεξάρτητη παραγωγή που κυκλοφόρησε πρόσφατα και θα παρουσιαστεί live στο six d.o.g.s., το Σάββατο 7 Μαρτίου. Το setlist της βραδιάς θα περιλαμβάνει και πολύ γνωστά τραγούδια διασκευασμένα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

Οι μουσικές δημιουργίες των Los Dos o Más βασίζονται στο πάντρεμα παραδοσιακών και μη παραδοσιακών ήχων από άλλες χώρες, όπως reggae, afro, ska, latin, και γενικότερα world music. Με επιρροές που ποικίλλουν και με ενσωματωμένο πάντα στη μουσική τους το ισπανικό στοιχείο, καταφέρνουν πραγματικά να έχουν μια διαφορετικότητα στη μουσική τους. Αυτό τους βοήθησε να ξεχωρίσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Γαλλία, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής.

Έχουν ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και έχουν ανοίξει συναυλίες καλλιτεχνών, όπως οι DUB INC., Shantel & Bucovina Club Orkestar, Νίκος Πορτοκάλογλου, Maraveyas Ilegal, Blues Wire, Ευθύμης (Txc, A/E), Άγνωστος Χειμώνας, Ταυτισμένος Λάθος, κ.ά.

Το άλμπουμ αποτελείται από δέκα πρωτότυπα τραγούδια, στα οποία υπογράφουν τη μουσική οι Los Dos o Más, καθώς επίσης και τους στίχους (στα Αγγλικά, Ισπανικά και Wolof –Αφρικανική διάλεκτος) σε όλα, εκτός από το ελληνόφωνο τραγούδι «Μαζί», στο οποίο τους στίχους έγραψε ο Μίνως Θεοχάρης.

Νίκος Καραχάλιος: Κλασική κιθάρα
Θάνος Χρήστου: Ηλεκτρική κιθάρα
Διονύσης Χαχάμπης: Τύμπανα
Τάσος Παπαπάνος: Ηλ. Μπάσο
Αντώνης Παπαδόπουλος: Κρουστά
Eύα Θεοχάρη: Τραγούδι
Diefree Diop aka MC Jefree: Τραγούδι
Οργάνωση παραγωγής – Management: Cricos

Σάββατο, 7 Μαρτίου
Ώρα προσέλευσης: 21:00

Six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Tηλ. 210 3210510

Είσοδος: 7 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here