5/5/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αν και τα βραβεία Kerrang! δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά, κάθε νίκη, ακόμα και υποψηφιότητα, είναι σημαντική για κάθε καλλιτέχνη. Ειδικά όταν προέρχονται από ακροατές ραδιοφώνου και αναγνώστες μουσικού περιοδικού.

Πόσο μάλλον όταν ένα μη βρετανικό συγκρότημα κατάφερε να συγκεντρώσει πέντε υποψηφιότητες στο σύνολο των μόλις οκτώ κατηγοριών που υπάρχουν στα βραβεία Kerrang! που θα απονεμηθούν στο Λονδίνο στις 9 Ιουνίου. Οι My Chemical Romance, λοιπόν, είναι υποψήφιοι για τα βραβεία καλύτερου single για το “Planetary (GO)”, καλύτερου video για το “Na, na, na”, καλύτερου άλμπουμ για το «Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys”, καλύτερου διεθνούς συγκροτήματος και καλύτερου live συγκροτήματος.

My Chemical Romance

Η Βρετανία ήταν πάντα ένας αγαπημένος τόπος συναυλιών και είμαστε ευγνώμονες για τις υποψηφιότητες και τη συνεχόμενη υποστήριξη του Kerrang! και των θαυμαστών μας. Ευχαριστούμε για την αναγνώριση και ελπίζουμε να σας δούμε το καλοκαίρι”, αναφέρουν τα μέλη του συγκροτήματος σε επίσημη ανακοίνωση.

Τέσσερις υποψηφιότητες συγκέντρωσε ένα ακόμα αμερικανικό συγκρότημα, οι 30 Seconds To Mars, που θα κοντραριστούν με τους My Chemical Romance σε όλες τις κατηγορίες εκτός αυτής του καλύτερου άλμπουμ. Τρεις υποψηφιότητες συγκέντρωσαν οι βρετανοί Bullet for my Valentine, Blackout και Bring Me the Horizon, αλλά και οι αμερικανοί Avenged Sevenfold.

Ο διαγωνισμός είναι συναρπαστικός. Ήταν μία εξαιρετική χρονιά για τη μουσική και είναι εντυπωσιακό να βλέπουμε τόσο διαφορετικά συγκροτήματα να είναι υποψήφια για τα φετινά βραβεία”, δήλωσε ο Daniel J. Lane, μεγαλοστέλεχος του ομίλου Kerrang!

Προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος που τοπικά συγκροτήματα όπως οι Bullet for my Valentine, Bring me the Horizon και Blackout διεκδικούν επί ίσοις όροις τα βραβεία από συγκροτήματα διεθνούς βεληνεκούς όπως οι My Chemical Romance, 30 Seconds To Mars και Avenged Sevenfold”, ολοκλήρωσε ο Lane.

Ο μόνος που δεν θα χρειαστεί να αγωνιά έως την απονομή των βραβείων, είναι ο Ozzy Osbourne που στην τελετή θα παραλάβει το βραβείο Legend για την τεράστια προσφορά του στη βρετανική μουσική σκηνή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here