8/3/2011
www.musiccorner.gr

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εμφανίσεις της Patty (Laura Esquivel)  “Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ” στην Αθήνα  – στο κλειστό γυμναστήριο Π.Φαλήρου TAE KWON DO-  έχοντας στο πλάι της σε πρωταγωνιστικό ρόλο τον Λούη Γεωργίου (γνωστό απο το X-Factor).

H Patty, η πιό αγαπημένη ηρωίδα της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, τόσο στην  Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και τραγουδίστρια των επιτυχιών “Amigos Del Corazon”, “Fiesta” και “Un Ricon Del Corazon”, προσέφερε ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα το οποίο ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους. Τις συναυλίες παρακολούθησαν, πάνω απο 40.000 άτομα!

Μετά από μία δύσκολη audition της Ισπανικής εταιρείας παραγωγής, την Link4u και την Elastic, ο Λούης Γεωργίου επιλέχθηκε ανάμεσα απο πολλούς αξιόλογους νέους τραγουδιστές. Η Ισπανική επιτροπή, ενθουσιάστηκε απο το ταλέντο του Λούη και τον ξεχώρισε απο την πρώτη κι όλας στιγμή. Η επιβράβευση ήρθε με την επιλογή του, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ματίας. Το συμβόλαιο για τις εμφανίσεις της Patty, το έκλεισε η MINOS EMI.

Μετά απο εξαντλητικές πρόβες δύο εβδομάδων, τόσο στο τραγούδι και στον χορό και με την καθοδήγηση του γνωστού πετυχημένου Ιταλού σκηνοθέτη Stefano Sartini, έγιναν 8 sold-out συναυλίες (αντί των 5 που είχαν αρχικά προγραμματιστεί) μέσα σε 3 μέρες!

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι τα χορευτικά επιμελήθηκε η χορογράφος Μαρία Λυραράκη (γνωστή από τις χορογραφίες της για την Eurovision αλλα και για την συμμετοχή της στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, στο “Shake it”).

Αυτό το διάστημα ο Λούης είναι στο εξωτερικό και ολοκληρώνει τις μουσικές του σπουδές και παράλληκα προωθεί την νέα του δισκογραφική δουλειά του «Οι μέγαλες οι στιγμές μας» (Μουσική :  Ευθύβουλος – Στίχοι : Αγγελική Μακρυνιώτη) η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα απο την Polymusic και με διανομή στα δισκοπωλεία από την MINOS EMI.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here