11/7/2012
www.musiccorner.gr

Η PANIK RECORDS, μετά τον 1ο επιτυχημένο χρόνο παρουσίας της στην ελληνική μουσική πραγματικότητα, κυκλοφορεί όλες τις μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς σε μία συλλογή!
Ένα cd με τις 15 επιτυχίες από Ελληνικά και ξένα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει από την PANIK RECORDS την εταιρεία που στηρίζει τα νέα ταλέντα και προτείνει τις νέες μουσικές τάσεις!

Το Panik Anthem Vol. 1 περιέχει την επιτυχία των κορυφαίων Ελλήνων Παραγωγών PLΑΥΜΕΝ (Fallin’), που μετά την κατάκτηση της κορυφής στην Ελλάδα, έχει κατακτήσει τη κορυφή της Ανατολικής Ευρώπης εφόσον βρίσκεται στο Νο1 των chart, και ετοιμάζεται να κατακτήσει και την παγκόσμια μουσική βιομηχανία εφόσον κυκλοφορεί πλέον από τη Θρυλική Ultra Records, δισκογραφική των Benny Benasi, Deadmaus, Above & Beyond και πολλών άλλων κορυφαίων djs dance μουσικής!

Η συλλογή περιέχει επίσης την επιτυχία της καλύτερηςπρωτοεμφανιζόμενης της χρονιάς, DEMY (Μόνο Μπροστά) που εκτοξεύτηκε στη κορυφή των charts σε λίγες μόνο ημέρες από την κυκλοφορία του καθώς και την επιτυχία του rapper με την βασιλική φήμη, ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ(Μια Ζωγραφιά, Ο κόσμος μας) με τα 9.000.000 views και το ανεπανάληπτο φαινόμενο της παραμονής στη κορυφή για μήνες μετά τη κυκλοφορία του.

Ακόμα σε αυτή την πολύ δυνατή συλλογή υπάρχει και η μεγάλη επιτυχία της χρονιάς από την Γαλλίδα IMANY “You will never know».

Μέσα στο PANIK ANTHEM Vol 1 θα βρείτε και όλα τα τραγούδια που θα ακούγονται δυνατά το καλοκαίρι:

Party like a freak – Dj Kas & Athena Manoukian 
What’s your name- Θωμαή Απέργη
Καλά κορίτσια- Μηδενιστής feat. Alex Leon
Στο δρόμο μου- Oge feat. Χριστίνα Σάλτη
I surrender- Athena Manoukian
Χαμογέλα- Oge feat. Αντιγόνη Ψυχράμη
I’m in love (Alex Leon mix)- Offer Nissim
Tacata- Tacabro
Jump- Yinon Yahel feat.Emmi

15 hits στην προνομιακή τιμή των 9,99€ !

Κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία και στα περίπτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here