Τον Μάρτιο του 2023, ο συνθέτης Πάνος Μαλαχιάς παρουσίασε ζωντανά στον Σταυρό του Νότου, το άλμπουμ του “Περαστικοί & ευγνώμονες“, δεκατρείς νέες συνθέσεις, ερμηνευμένες από μια ομάδα αναγνωρισμένων και εκλεκτών καλλιτεχνών: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βιολέτα Ικαρη, Νίκος Μπουρνέλης, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιχάλης Πολυχρονάκης, Βασίλης Προδρόμου, Ασπασία Στρατηγού, Μάκης Ψαραδέλλης.

Η συναυλία ηχογραφήθηκε και είναι τώρα διαθέσιμη σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες μουσικής, αποτυπώνοντας την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της βραδιάς και της συγκινητικής συνύπαρξης τόσων καταξιωμένων ερμηνευτών, που ερμήνευσαν τα τραγούδια του Πάνου Μαλαχιά.

Είναι ταυτόχρονα ένας ιδανικός τρόπος να ανακαλύψουμε έναν πολύπλευρο συνθέτη που κινείται με άνεση σε λαϊκά, παραδοσιακά, έντεχνα και ηλεκτρικά τοπία, με ταυτότητα, πηγαία έμπνευση και ευκολία. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η θερμή συνύπαρξη τόσων ερμηνευτών και η εμπιστοσύνη τους στο υλικό του.

Τους στίχους των τραγουδιών έγραψαν οι Χαράλαμπος Χατζηνάκης, Αργύρης Χατζηνάκης, Βιολέτα Ίκαρη, Μάκης Ψαραδέλλης, Νίκος Μαλαχιάς, Άρης Παπαδόπουλος, Πάνος Μαλαχιάς.

Έπαιξαν οι:
Κώστας Στάικος – Alto, Soprano Σαξόφωνο, Κλαρινέτο
Μιχάλης Πολυχρονάκης – Λύρα
Γιώργος Γερματσίδης – Μπουζούκι
Σωτήρης Καρκανιάς – Πιάνο
Θοδωρής Μποτίνης – Μπάσο
Σπύρος Καραμήτσος – Τύμπανα
Πάνος Μαλαχιάς – Ηλεκτρική & Ακουστική κιθάρα / ενορχήστρωση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here