Ο Πάνος Βλάχος επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το νέο του album με τίτλο «Αυτολεξεί» στο οποίο ερμηνεύει και υπογράφει τη μουσική και τους στίχους στα περισσότερα τραγούδια.

Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πολυσχιδής καλλιτέχνης, το ταλέντο του οποίου μοιράζεται επιτυχημένα τόσο στον χώρο της υποκριτικής όσο και στο χώρο της μουσικής.
Δημιούργημα της αστείρευτης δημιουργικότητας του αγαπημένου ηθοποιού και τραγουδοποιού είναι και το νέο του album «Αυτολεξεί».

Στα τραγούδια του album αυτά που μας εξουθενώνουν συνυπάρχουν με αυτά που μας βοηθούν να μη χάνουμε τον εαυτό μας. Στον δίσκο συμμετέχουν ερμηνευτικά ο Βάιος Πράπας, οι Γιώργος και Νίκος Στρατάκης και η Νεφέλη Φασούλη.

Ο Κώστας Παρίσσης, ο οποίος υπογράφει και την ενορχήστρωση του δίσκου, έχει γράψει τη μουσική στα τραγούδια «Μπορείς να γίνεις τα πάντα» και «Ελαφρώς μεταχειρισμένος» και έχει διασκευάσει μαζί με τον Πάνο Βλάχο το τραγούδι του Νίκου Καλογερόπουλου από την ταινία «Οι ιππείς της Πύλου» με τίτλο «Είναι γιατρός ο έρωτας».

Ο Βάιος Πράπας έχει συνθέσει το τραγούδι «Μια αγκαλιά αμήχανη» το οποίο ερμηνεύει μαζί με τον τραγουδοποιό.

Το album «Αυτολεξεί» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και τα τραγούδια του είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here