Ένα καινούριο τραγούδι σε ερμηνεία Παντελή Θαλασσινού και Μαρίας Κρασοπούλου σε μουσική Γρηγόρη Πολύζου και στίχους του Πόλυ Κυριάκου.

Λέγεται “Γιατί μ’ αρέσει η ζωή” και θα συνοδεύει το βιβλίο «Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ» της Μαρίας Δελλατόλα, σε εικονογράφηση της Λένας Σπάνια. Το βιβλίο είναι αφιέρωμα στα παιδιά ήρωες που δίνουν τη μάχη τους ενάντια στον καρκίνο.

Ο Αντώνης, ο πρωταγωνιστής του διηγήματος, είναι το κάθε νοσηλευόμενο παιδί που ενώνει τη δύναμή του με τη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας και δράσης όλων όσοι αγωνίζονται να νικήσουν τον καρκίνο και να φέρουν πάλι τον Ήλιο της Χαράς στα πρόσωπά των παιδιών, στις οικογένειές τους, σε όλους εμάς!

Οι ζωγραφιές που ντύνουν το βίντεο είναι του μικρού Προκόπη- Δημήτρη Φράγκου. Ο Προκόπης δεν είναι πια μαζί μας. Ωστόσο μας συντροφεύει με το μήνυμα της αγάπης του και της αξίας της προσφοράς και της δωρεάς και αφιερώνει τις ζωγραφιές σε όλα τα παιδάκια με νεοπλασία του συλλόγου ΠΙΣΤΗ.

Όλοι οι συντελεστές αυτής της προσπάθειας εργαστήκαμε αφιλοκερδώς και η προσπάθεια αυτή στηρίζει τον Σύλλογο «ΠΙΣΤΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ (Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία) website: www.pisti.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here