Παραμονή Χριστουγέννων & η DUSK, επιστρέφει  στο αγαπημένο της λημέρι με φεγγαροσκιές, αστερόσκονη & στολισμένες μελωδίες, να ζεστάνει τα έσω & να ξορκίσει τα  στοιχειά των εορτών & όχι μόνο. Τα κομμάτια του album καθώς & τραγούδια που ξεχωρίζει, διασκευασμένα στον ήχο & στο «χρώμα» της, θα μας παρουσιάσει σε ένα ξεχωριστό full band set που περιλαμβάνει ακουστικούς, ηλεκτρικούς & ήχους της φύσης συνοδευόμενα από ένα VJ set που απεικονίζει την «ιδιαίτερη» οπτική της.

dusk_live_2014_05_10

Το 2012 η DUSK ηχογράφησε & κυκλοφόρησε το πρώτο της single, “What are the chances?“ , από την «The Sound of Everything» με την οποία συνεργάστηκε & για τις επόμενες κυκλοφορίες της. Το οικείο “Chances”, άνοιξε τον δρόμο για τα αυτιά και την καρδιά του κοινού και προλόγισε τον ερχομό του πρώτου της album “The Debut of Crossing the Lines” το οποίο κυκλοφόρησε έπειτα από ένα μακρύ ταξίδι ακουστικών εμφανίσεων και ηχογραφήσεων ενός έτους, τον Απρίλιο του 2014.

Στη συνέχεια, στήνοντας την επίλεκτη ομάδα/μπάντα της, έκανε ένα σύντομο «πρόλογο» και αποχαιρέτησε τον δημιουργικό χειμώνα που προηγήθηκε, με εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές όπως το 6d.o.g.s., το FAUST, το επετειακό SeaSounds stage για την Ευρωπαΐκή μέρα μουσικής καθώς και ως opening act στη συναυλία των Irrepressibles στο Gazarte. Την πρώτη της εμφάνιση γι’ αυτόν τον χειμώνα πραγματοποίησε  στην Αρχιτεκτονική μουσική σκηνή στις 30 Νοεμβρίου.

Μαζί με την DUSK παίζουν οι:
Matina sous Peau : βιολί , synth , φωνητικά
Κων/νος Κιλάζογλου ;ηλεκτρική κιθάρα , ukulele
Δαβίδ Μπρομοίρας : Μπάσο
Κωνσταντίνος Ζέρβας : Drums

24.12.2014
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00

6 d.o.g.s.
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα
Πληροφορίες : 210 3210510

Είσοδος: 5€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here