Η Παρασκευή Δουρουκλάκη μας παρουσιάζει το πρώτο της ολοκληρωμένο τραγούδι με τίτλο «Μαγεμένα νερά», σε στίχους της ίδιας και σε μουσική που μοιράζεται με τον Γιώργο Διγενή!

Η Παρασκευή είναι ηθοποιός, στιχουργός, μουσικός και τραγουδίστρια. Την πρωτογνωρίσαμε, ερμηνευτικά, μέσα από την διασκευή του Bengoa στο τραγούδι «Η σωτηρία της ψυχής» αλλά και ως στιχουργό στο καινούργιο τραγούδι του Bengoa «Planeta» με τη συμμετοχή της Nalyssa Green.

Το «Μαγεμένα νερά» είναι ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι που δεν ακολουθεί την κλασική δομή ενός κομματιού, εκφράζοντας την επιθυμία της ηρωίδας του τραγουδιού να ζήσει σε έναν μαγικό θαλασσινό κόσμο και να αγαπηθεί! Σαν μία εξομολόγηση, μία εγωιστική παράκληση προς τον άνεμο να φέρει κάτι που δεν μπορεί να έρθει. Κάτι μη επίγειο, να μας σώσει μαγικά αφού δεν νιώθουμε αρκετοί να σωθούμε μόνοι μας. Ο κύκλος επαναλαμβάνεται και η αναμονή πνίγει… Η ελπίδα για αυτόν τον άλλο λυτρωτικό κόσμο μοιάζει να είναι μόνο φαντασίωση και προσευχή.

Ο Γιώργος Διγενής (Mellowsophy Music) υπογράφει την παραγωγή του τραγουδιού, η μίξη έγινε από τον Στάθη Καρυπίδη ενώ το mastering από τον Βαγγέλη Γεωργαντζή.
Το video clip έχει επιμεληθεί ο Eric Giovon.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here