Μετά από μια σειρά επιτυχημένων ακουστικών εμφανίσεων μαζί, η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Σταμάτης Μορφονιός, ολοκληρώνουν τον κύκλο των συναντήσεών τους, αυτόν τον χειμώνα, με 2 live, full band, στη ζεστή σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, τις Τετάρτες: 18 και 25 Νοεμβρίου, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από αναμνήσεις, που έρχονται με τη σειρά τους να χτίσουν καινούριες εικόνες.

Οι δυο τους, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στον δίσκο της Παυλίνας, στον οποίο ο Σταμάτης υπογράφει στίχους και μουσική, στα «Άγριος τσακωμός» και «Φύγε» και εδώ και καιρό, μοιράστηκαν την ίδια σκηνή, με μεγάλη επιτυχία, σε προγράμματα που έχουν συναίσθημα, δυναμισμό, φωτιά και αέρα.

Η Παυλίνα, εφοδιασμένη με το σκηνικό της πάθος, κερδίζει ολοένα και περισσότερο καρδιές και ραδιοφωνικά charts, με τα κομμάτια του δίσκου της «Λαβύρινθοι», να πρωταγωνιστούν («Λίγο λίγο», «Λαβύρινθοι», «Άγριος τσακωμός») [κυκλοφορεί από την Cobalt Music]. Με το μυστήριο της φωνής και της ερμηνείας της, διεκδικεί με την καλλιτεχνική της αξία, τα σκήπτρα μιας ουσιαστικής θέσης στους ερμηνευτές της νέας γενιάς.

Ο Σταμάτης, τραγουδοποιός και τραγουδιστής, με πρώτο δείγμα γραφής τον αποκαλυπτικό δίσκο του «Χαίρε ω χαίρε Ελευθερία», φέρνει στις μουσικές του και στη σκηνή, την συγκλονιστική αλήθεια του. Με σπουδαία τραγούδια(«Ο Γύρος του Θανάτου», «Ποιά ακριβώς στιγμή έπαψες να μ’ αγαπάς», «Χιλιάδες Τελευταίες Φορές») και συνεργασίες, αλλά και με την βαθιά χαρακτηριστική φωνή του, πορεύεται στα μουσικά πράγματα δίνοντας πια το χαρακτηριστικό του στίγμα.

voulgaraki_morfonios_afisa_2015_11

Παίζουν οι μουσικοί:
Ακορντεόν: Μερόπη Βλαχογιάννη
Κιθάρα: Μάριος Στρέπης
Κόντραμπασο: Κώστας Αρσένης
Πνευστά: Χρήστος Σπηλίοπουλος
Τύμπανα: Νίκος Παπαμβανούσης

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος 10€ (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here