Η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στον «Κήπο του Μεγάρου» σε μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή για να γιορτάσει τα γενέθλια της και να μας παρασύρει σε όλα αυτά που έχει αγαπήσει, αλλά και να μας συστήσει τις καινούργιες της αγάπες.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός της εναλλακτικής ποπ και ροκ μουσικής, βρίσκεται σε μία δημιουργική φάση μεγάλης εσωτερικής αλλαγής που σηματοδοτεί και μια «καλλιτεχνική αναγέννηση»! Πιο έτοιμη από ποτέ να εκφράσει τον πιο δυναμικό κι αυθεντικό εαυτό της στη σκηνή αλλά και στα νέα τραγούδια που ετοιμάζει, τα οποία αναμένεται να μας ξαφνιάσουν ευχάριστα!

Οι νέες μουσικές προτάσεις της Παυλίνας Βουλγαράκη θα κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα και θα τις παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό της Αθήνας στον μοναδικό «Κήπο του Μεγάρου».

Η Παυλίνα επέλεξε ως τίτλο της παράστασης το «Κόντρα σε όλους, μαζί σου», στίχο από το υπέροχο τραγούδι που έχει γράψει μαζί με τη Δήμητρα Γαλάνη, «Χίλιες Ζωές».

Ο τίτλος της παράστασης είναι άκρως συμβολικός, αφού κόντρα σε ότι μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα, θα μας κάνει κοινωνούς της μεγάλης αλλαγής αλλά και έντονης καλλιτεχνικής έκφρασης, εξερευνώντας παράλληλα απάτητα μουσικά μονοπάτια.

Ραντεβού λοιπόν στον «Κήπο του Μεγάρου» για τραγουδήσουμε, να συγκινηθούμε, να νοσταλγήσουμε, να ερωτευτούμε και να φύγουμε στο τέλος της βραδιάς με τη ψυχή μας γεμάτη από μουσική και φως!

Guests: Rous & Leon of Athens

Κυριακή 9 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21.00

Κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Γενική είσοδος: 15€

Προπώληση εισιτηρίων: megaron.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here