20/10/2011
www.musiccorner.gr

Είναι τρεις: Διονύσης Τσακνής, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας, (κατά σειρά ηλικίας απ’ τον μικρότερο στο μεγαλύτερο) αλλά δεν είναι τρεις κι ο κούκος! Είναι μαζί τους και η Γεωργία Γραμματικού και η Κασσιανή Λειψάκη και οι νεοφερμένοι απ’ τη Θεσσαλονίκη On the road και ξεκινούν την χειμωνιάτικη περιοδεία από το club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη, την Τριτη 25 Οκτωβριου.

Ένα εκρηκτικό μείγμα γερόλυκων με πιτσιρικάδες και όποιος αντέξει. Πρώτον γιατί το rock δεν γερνάει και δεύτερον γιατί τα φαινόμενα μπορεί και να απατούν. Ένα είναι σίγουρο: Τα αγαπημένα τραγούδια έχουν λόγο ύπαρξης και είναι παντός καιρού…

Support: Γιώργος Αετόπουλος
Συμμετείχε στην ίδρυση μουσικών συγκροτημάτων. Κυκλοφόρησε δύο δισκογραφικές δουλειές. Εμφανίζεται αδιάλειπτα σε μουσικές σκηνές της πόλης. Επιλέγει να ζει στη Θεσσαλονίκη με το βλέμμα στραμμένο σε live ανά την Ελλάδα, αποδεικνύοντας πως η καριέρα δεν είναι ζήτημα γεωγραφικό.

Ξεκίνησε από τη Δράμα για να σπουδάσει, έχοντας στις αποσκευές του μόνο την αγάπη του για τη μουσική και κάποιες εμφανίσεις σε συλλόγους ή σχολικές γιορτές.

Σήμερα είτε εμφανίζεται στο Μύλο για να παρουσιάσει τα τραγούδια του, είτε παίζει με την κιθάρα του σε μια μικρή μουσική σκηνή, έχει βρει τον τρόπο να καθηλώνει το κοινό. Σε φάση τελικής προετοιμασίας της τρίτης προσωπικής  του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Η ζωή μου γελά», έχει προγραμματίσει, παράλληλα, live στην Αθήνα, τη Δράμα, την Καβάλα και σε όλη την περιφέρεια.

ON THE ROAD
Οι Οn the Road αποτελούνται από τον Παρασκευά Θεοδωράκη και τον Δημήτρη Χατζηδημητρίου.

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης , παίζει κιθάρα και τραγουδά. Άρχισε να ασχολείται με την μουσική το 1995,τελειωσε το μουσικό σχολείο Θεσσαλονίκης το 2002, είναι φοιτητής στα ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας. Από το 2003 παρουσιάζει την δουλεία του σε μπαράκια της Θεσσαλονίκης (Ζώγια, Ηλιοτρόπιο , Παράλληλος , Μπαμ Τερλελε, Αίγλη, Βάρδια ,Οριεντ Μπάρωδος, κ.α ). Έχει εμφανισθεί στο πρώτο μέρος των συναυλιών του Π. Θαλασσινού και του Λουδοβίκου των Ανωγείων στα Χανιά της Κρήτης (2004). Έλαβε μέρος στη συναυλία του Δημήτρη Νικολούδη – αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι –που έγινε στη Ρωμαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης (2004). Έχει εμφανισθεί σε αρκετές γιορτές νεολαίας (Δήμος Θέρμης –Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική- Σέρρες ) και στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου τραγουδά και παίζει πιάνο, γεννήθηκε το 1985 στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται με τη μουσική από το 1991 . Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης , έχει εμφανισθεί σαν μουσικός σε διάφορα μπαρ και σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Κομοτηνής παρουσιάζοντας έντεχνα και ροκ τραγούδια. Τα τελευταία 4 χρόνια συνεργάζεται με τον Παρασκευά Θεοδωράκη στους «On the Road».
Έχουν δώσει μαζί αρκετές συναυλίες ( Θεσσαλονίκη , Χαλκιδική , Χίος, Μυτιλήνη, Νάουσα, Σέρρες, Αθήνα…)

Στις συναυλίες τους παρουσιάζουν τραγούδια που αρέσουν , ελληνικές μπαλάντες , μπλουζ και ροκ μουσικά κομμάτια, επιτυχίες της έντεχνης μουσικής (Μάλαμας- Θηβαίος – Θ. Παπακωνσταντίνου – Αλκ. Ιωαννίδης – κ.α ), έθνο μουσικές και δικά τους τραγούδια, σε εμφανίσεις που μένουν αξέχαστες.

Είναι η νέα μουσική γενιά  της Θεσσαλονίκης, οι εμφανίσεις τους στα μπαράκια της πόλης, έδωσαν άλλη άποψη στη νυκτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης.

Τον Σεπτέμβριο του 2008 οι On The Road παρουσίασαν μέρος της δουλείας τους στο «Παρά θιν’ αλός» της Θεσσαλονίκης προσκεκλημένοι του Γιώργου Ανδρέου μαζί με τους: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χρήστο Θηβαίο, Γεωργία Νταγάκη, Σταύρο Σιόλα, Ορέστη Ντάντο.

Τον Μάιο του 2009 έπαιξαν με μεγάλη επιτυχία  πριν τη συναυλία  των TEN YEARS AFTER σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Ακτή Live ‘n’ Studio σε παραγωγή του Γιώργου Ανδρέου…

Μύλος club
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία

Προσέλευση: 21:00,
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ταμείο: 15€, Φοιτητικό: 12€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here