26/6/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  10 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση για την Τρίτη 3/7, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Τσαμπρόπουλος – Προαύλιο”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Ο διεθνούς φήμης master του πιάνου και συνθέτης Βασίλης Τσαμπρόπουλος, παράλληλα με τις ζωντανές εμφανίσεις του σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται στο Μουσικό Προαύλιο του Badminton για δύο μοναδικά ρεσιτάλ με τίτλο Piano in Passion”.

Σε μία αναφορά past to present παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό ένα μεγάλο μέρος της διεθνούς δισκογραφίας του καθώς και τις καλύτερες στιγμές της δημιουργίας του για την ECM από το 2000 έως σήμερα. Μουσική έντονα ποιητική, γεμάτη πάθος και δεξιοτεχνία, με έντονη  κινηματογραφική διάσταση στην αφήγησή της.

«Ένα πιάνο…», όπως έγραψαν οι London Times, «…που  ηχεί σαν ολόκληρη ορχήστρα στα χέρια του Βασίλη Τσαμπρόπουλου όπου κάθε μουσική φράση ηχεί αέρινη, εξαφανίζοντας κάθε εκτελεστική δυσκολία».

Τρίτη 3 και Τετάρτη 4 Ιουλίου
Ώρα: 21:30

Γενική είσοδος: 15 ευρώ

Badminton

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here