1/11/2010
www.musiccorner.gr

Οι Picos Apicos & The Pina Coladas, η μπάντα που ξέρει να μετατρέπει κάθε live σε party, εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Camelot Live-Cafe, στο Γκύζη.

Το εκρηκτικό live set των Picos Apicos καλύπτει τη χορευτική διαδρομή από τα rock ‘n’ roll hits των 50s έως τα πιο cult ελληνικά anthems των 80s, με αναπάντεχες διασκευές, χιούμορ, και πάνω απ’ όλα ατελείωτο χορό.  Elvis, Jerry Lee Lewis και Little Richard αναμετρώνται με τον Τζίμη Πανούση, το Γιάννη Γιοκαρίνη και το Σάκη Μπουλά- κι όλα αυτά πάντα σε upbeat tempo, είτε αυτό είναι κλασικό rockabilly, είτε “πειραγμένο” ska.

Από το 2006, η μπάντα έχει ξεσηκώσει μουσικές σκηνές, φεστιβάλ και άλλα events σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το 2009 οι Picos Apicos & The Pina Coladas κυκλοφόρησαν το single “Sexy Άντα”, ενώ πριν το τέλος του έτους θα είναι έτοιμο το mini album τους, το οποίο θα περιλαμβάνει τη “Ρετσίνα”, το τραγούδι που έχει γίνει underground hit πριν καν κυκλοφορήσει.

 Το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, οι Picos Apicos θα ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Camelot Live-Cafe, ενός νέου, ζεστού χώρου που υπόσχεται να γίνει το νέο rock στέκι στο Γκύζη!

Camelot Live-Cafe
Λ. Γκύζη & Ραγκαβή 61
(100 μ. από την Πλατεία Γκύζη / 200 μ. από τη Λ. Αλεξάνδρας- Μετρό Αμπελόκηποι)

Σάββατο, 6 Νοεμβρίου
doors: 20.30 / live: 21.30

Είσοδος: 12 Ευρώ με ποτό

Pre DJ set: Panos Pilatos / After DJ set: “Metal of Honour”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here