Τα τελευταία 8 χρόνια έχουν «εισβάλει» στη ζωή μας, προτείνοντας έναν εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης της καθημερινότητας.  Μια διέξοδο στην οποία ο χορός θα έχει τον κυρίαρχο ρόλο, ως μέσο εκτόνωσης των προβλημάτων.

Μέσα στα χρόνια που πέρασαν, τους απολαύσαμε να παρουσιάζουν την ιστορία του κορυφαίου λάτιν χορού, της Salsa, μέσα από την παράσταση «Salsa The Musical».  Τους χειροκροτήσαμε θερμά όταν τόλμησαν να χρησιμοποιήσουν τη γλώσσα του σώματος για να μιλήσουν για τις δικές τους καυτές «Στιγμές». Αποδεχθήκαμε ως ενα αγχολυτικό μέσο απόδρασης από τα προβλήματα που μας απασχολούν, το να εκφραζόμαστε μέσα από τον πιο αισθησιακό χορό όχι μόνο αν είμαστε επαγγελματίες,  αλλά με το δικό τους -απλοικά ιδιαίτερο- τρόπο, ή όπως το ονόμασαν, « Salsa-The Sinners΄ Way».

Το φετινό φθινόπωρο τους βρίσκει στον ίδιο χώρο, στο  Fuzz Live Music Club, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, αλλά σε πιο πάρτι διάθεση. Ετοιμάζονται, λοιπόν, πυρετωδώς για ένα μουσικοχορευτικό διαδραστικό happening με πολύ χορό, ξέφρενο ρυθμό αλλά και αρκετές δόσεις γέλιου μέσα απο εμπνευσμένα κωμικά στιγμιότυπα. Μια βραδιά salsa  που θα παρασύρει ακόμη και τους πεισματικά αρνούντες να λικνιστούν.

salsa_sinners_2015_10

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο Fuzz Live Music Club. Εκεί όπου όλοι θα καταλάβετε τι σημαίνει «Πυρετός το SALSAτόβραδο» ή αγγλιστί «Saturday Night SALSA Fever».

SALSA SINNERS- The Team!

Είναι δύσκολο να προσδιορίσει κάποιος το target group των SALSA SINNERS. Είναι εύκολο να πει όμως,  ποιοι τους ακολουθούν… ΟΛΟΙ!

Όπως και οι ίδιοι πιστεύουν «Γιατί αυτή είναι η αποστολή μας στη σκηνή…Να κάνουμε τον κόσμο ευτυχισμένο. Όλοι…Δικηγόροι,φοιτητές, ηθοποιοί, γιατροί, καθηγητές, επιχειρηματίες, υπάλληλοι. Χορευτές Όλοι! Δεν έχει σημασία ποιός, πού, με ποιόν και γιατί….σημασία έχουν οι στιγμές που βιώνεις. Μικρές ή μεγάλες, πολλές ή λίγες.. Από σένα εξαρτάται.. πόσο θ’ αφεθείς.»

H χορευτική κολεκτίβα που  έχει ταξιδέψει σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία,   έχει ήδη στο ενεργητικό της αναρίθμητους τίτλους, σημαντικές διακρίσεις και πολλά βραβεία ενώ οι τηλεοπτικές τους εμφανίσεις έχουν ξεχωρίσει και έχουν κατακτήσει την αγάπη του κόσμου.

Ποιο είναι όμως το διαφορετικό στοιχείο που τους ξεχωρίζει από άλλες ομάδες χορού?

Ότι είναι μια επαγγελματική ομάδα-  μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα- που επικεντρώνεται στον τρόπο έκφρασης του κάθε ανθρώπου μέσω της salsa μιας παγκόσμιας πλέον γλώσσας με τόσες «διαλέκτους», όσοι είναι και αυτοί που τη χορεύουν.

Με λίγα λόγια, οι Salsa Sinners είναι η χορευτική ομάδα που έβγαλε τη Salsa από τις σχολές χορού και την έκανε τρόπο ζωής!  Μια ψυχική εκτόνωση και ευεξία κόντρα στη  σκληρή και αγχωτική καθημερινότητα του κόσμου.

Πυρετός το SALSAτόβραδο! Saturday Night SALSA Fever
Fuzz Live Music Club, Σάββατο 7 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 9μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 10€
Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος-Τηλ. 210 34 50 817
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:10€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here