9/12/2010
www.musiccorner.gr

Οι PLUS μαζί με τις ΡΑΓΕΣ ανεβαίνουν στη σκηνή του Void Dance bar στο Γκάζι, στις 10 Δεκεμβρίου και ώρα 23:00, για ένα δυνατό live με πολύ κέφι. Θα παρουσιάσουν δικά τους τραγούδια, καθώς επίσης και πολλές διασκευές αγαπημένων επιτυχιών, Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 23:00, μπείτε στο γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων, χορεύοντας σε Pop-Rock ρυθμούς!

Void Dance Bar
Ευμολπιδών 26 στο Γκάζι
Είσοδος 5€

PLUS
Ο Λουκάς και ο Γιάννης είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και δούλεψαν ως συνεργάτες και μέλη των “Bella Union”, ενός indie-pop σχήματος που κυκλοφόρησε 1 LP, 1 EP και 2 singles από το 1992 μέχρι το 1998 και γνώρισε ραδιοφωνική και εμπορική επιτυχία, με κομμάτια όπως το “Spring”, το “Night Flight” και το “See Me Smile”, μέχρι τη διάλυση τους τον χειμώνα του 2000.
Το καλοκαίρι του 2002, ο Λουκάς μαζί με το Γιάννη συναντήθηκαν ξανά μουσικά και δημιούργησαν ένα Power Pop – Rock συγκρότημα που αργότερα πήρε το όνομα “PLUS”. Με τη Βανέσα στη φωνή, ηχογραφήθηκε το κομμάτι “Ό,τι κι αν γίνει” που αργότερα έγινε και το πρώτο single  και video clip του συγκροτήματος. Μετά από αρκετό καιρό, γράφοντας κομμάτια και αναπτύσσοντας  τον ήχο τους, υπέγραψαν συμβόλαιο με τη V2 Hellas και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album με τον ομώνυμο τίτλο ”PLUS”, ενώ την άνοιξη του 2006 συμμετείχαν στα βραβεία ΑΡΙΩΝ στην κατηγορία «Καλύτερου pop συγκροτήματος».
Το καλοκαίρι του 2006 η Βανέσα αποφάσισε να αποχωρήσει φιλικά και έτσι ο Λουκάς και ο Γιάννης άρχισαν να ψάχνουν για τη νέα τους φωνή, την οποία ανακάλυψαν πολύ-πολύ αργότερα, το Μάρτιο του 2008, στο πρόσωπο της Τόνιας, μίας νέας παρουσίας προερχόμενης από το χώρο της funk-disco σκηνής, η οποία δίνει μία φρέσκια και καινούργια πνοή στον ήχο τους. Με τη φωνή της Τόνιας, πλέον, οι Plus αυτή την περίοδο δουλεύουν εντατικά, ηχογραφώντας τα κομμάτια για το δεύτερο album τους και βρίσκονται σε αναζήτηση της νέας δισκογραφικής τους στέγης.
Μέλη
Τόνια Νικολαϊδη (Vocals / Lyrics)
Γιάννης Οικονόμου (Guitars / Programming)
Λουκάς Μπακοπανάγος (Drums / Programming)

RAGES
Οι ΡΑΓΕΣ ξεκινούν την πορεία τους το 2006 και κινούνται σε pop και rock κατατόπια, οι συνθέσεις τους είναι σε ελληνικό στίχο, διασκευάζουν όμως τόσο ελληνικά όσο και ξένα αγαπημένα κομμάτια. Μετά από πολλά live σε γνωστές σκηνές της Αθήνας (Mike’s Irish, After Dark, Όνομα του Ρόδου, Mad Club, κα), μπαίνουν στο στούντιο για την ηχογράφηση 4 αρχικά κομματιών με την προοπτική να κυκλοφορήσουν ως προπομπός για το πρώτο τους άλμπουμ.
Το 2008 ξεκινάει ηχογράφηση ολόκληρου του άλμπουμ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει προσεχώς. Αυτή την εποχή, το γκρουπ ετοιμάζεται εντατικά για μια σειρά από live εμφανίσεις σε Αθήνα και άλλες πόλεις, στα πλαίσια της προώθησης του επερχόμενου άλμπουμ.
Μέλη
Λευτέρης Κοκκινάκης – φωνή / κιθάρες
Βασίλης Αρμάος – τύμπανα
Γιώργος Παπαδημητρίου – μπάσο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here