Οι Politically Incorrect είναι μια δυναμική Pop-Rock μπάντα από τον Πειραιά. Η σύνθεσή τους αποτελείται από τον Χρήστο Χιονά στο μπάσο, τον Γιώργο Χατζημανώλη στα τύμπανα, τον Άρη Ρωμαίο στην κιθάρα, τον Αλέξανδρο Μογαντάμ στα πλήκτρα και την Μάντυ Φραγκιαδάκη στα φωνητικά, η οποία με τη μοναδική της ερμηνεία απογειώνει το ύφος του συγκροτήματος.

politically_incorrect_cover_2014_12_001

Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2011 κι από τότε έχει πραγματοποιήσει πληθώρα live εμφανίσεων σε διάφορες σκηνές της Αθήνας με μεγάλη επιτυχία και έχει αποκτήσει πιστό κοινό. Το πρόγραμμά των Politically Incorrect επί σκηνής περιλαμβάνει πολλά αγαπημένα mainstream pop-rock κομμάτια και alternative επιλογές τις οποίες διασκευάζουν με κέφι και πάθος, προσθέτοντας τις δικές τους πινελιές!

Τον Μάιο του 2014 αποφάσισαν να πάρουν μέρος στον διαδικτυακό διαγωνισμό The Band Project στον οποίο κέρδισαν την 1η θέση με το τραγούδι τους “Where Did I Go Wrong”. Το track είναι μία σύνθεση των Χρήστου Χιονά και Αριστείδη Ρωμαίου που σε συνδυασμό με την ονειρική φωνή και την αιθέρια ερμηνεία της Μάντυ δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here