Η Κοινωνία των Πολιτών Βριλησσίων στο πλαίσιο των δράσεων, που αναπτύσσει για τον πολιτισμό και την αλληλεγγύη, οργανώνει από 20 έως 22/9/2021 στο θέατρο Νταμάρι – “Αλίκη Βουγιουκλάκη” την 1η Συνάντηση Πολιτισμού και Αλληλεγγύης.

Μια σημαντική συνάντηση, ανθρώπων και έργων, που στόχο έχει τη συνύπαρξη και το διάλογο ενεργών πολιτών, την ανάδειξη ιστορικών κτηρίων και τόπων της ευρύτερης περιοχής, αλλά και των ιστορικών διαδρομών, που οδηγούν στο παρόν. Μια συνάντηση, που θα στηρίζει το διάλογο και τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση προβλημάτων, που δημιουργεί η κλιματική κρίση. Προτεραιότητες για την ΚτΠ αποτελούν το περιβάλλον, η αναζήτηση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής και η βαθειά πεποίθηση ότι η αλληλέγγυα συμπεριφορά είναι η ύψιστη πολιτισμική αντίδραση και απάντηση στα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν.

Η 1η Συνάντηση Πολιτισμού και Αλληλεγγύης είναι μια γιορτή για τον πολιτισμό, αλλά και την προώθηση της κουλτούρας αλληλεγγύης, που πλέον είναι καθημερινή υπόθεση. Πλαισιώνεται επίσης με τη λειτουργία ενός μικρού βιβλιοπωλείου και μιας μικρής μουσικής σκηνής στο χώρο υποδοχής του θεάτρου.

Πρόγραμμα

Δευτέρα 20/9/21, ώρα 20.30
ΑΡΙΣΤΟΣ του Θωμά Κοροβίνη
Σκηνοθεσία ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τρίτη 21/9/21, ώρα 20.30
ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ | ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ
Επιμέλεια προγράμματος ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τετάρτη 22/9/2021, ώρα 20.30
ΑΝΤΙΓΟΝΗ του Σοφοκλή
Σκηνοθεσία ΘΕΜΗΣ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ

ώρα 22.15
ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
«10 + 1 Μπαλάντες για τον έρωτα»
Τραγουδά ο ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ

Στο χώρο θα λειτουργήσει μικρό βιβλιοπωλείο και μια μικρή μουσική σκηνή.

Διοργάνωση : Βριλήσσια – ΚΟΙΝΩΝΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ
6932242382

Προπώληση:
Viva.gr [ Γ.ΝΕΓΚΑ | ΑΝΤΙΓΟΝΗ]
Ticketservices.gr [AΡΙΣΤΟΣ ]
Κατάστημα ΔΩΔΩΝΗ | Πλατεία Βριλησσίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here