2/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Πολύ σίγουροι για τη νέα τους δουλειά εμφανίζονται οι Strokes, δηλαδή για το νέο άλμπουμ τους, με τίτλο “Angles”. Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Albert Hammond Jr, εξέφρασε την βεβαιότητα του γκρουπ για την δουλειά του λέγοντας χαρακτηριστικά : “Δε νομίζω ότι οι θαυμαστές μας θα απογοητευτούν”.

Βρισκόμαστε στον χώρο της δισκογραφίας εδώ και δέκα χρόνια. Γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και έχουμε μεγαλύτερη αυτογνωσία. Αυτός ο δίσκος είναι μια απόδειξη του ενστίκτου και της παρουσίας μας. Είναι ό,τι πιο cool έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια”, δήλωσε ο κιθαρίστας.

Ο Hammond μίλησε και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε το συγκρότημα κατά την περίοδο των ηχογραφήσεων, επιβεβαιώνοντας σε μεγάλο βαθμό τις φήμες που ήθελαν τον frontman Julian Casablancas να έχει αρκετές κόντρες με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ. Κατά τη δημιουργία αυτού του άλμπουμ υπήρξαν πολλές δύσκολες και έντονες στιγμές που έφεραν απογοήτευση. Ο Julian δεν ήταν συνέχεια μαζί μας και γενικότερα υπήρξαν πολλά πισωγυρίσματα. Αλλά υπήρξαν και στιγμές υπέρτατης χαράς”, ανέφερε ο Hammond στο περιοδικό Q.

Αυτή είναι η χημεία των Strokes. Για κάποιο λόγο αυτοί οι πέντε τύποι ενώνονται με όλες τις αναποδιές τους και καταφέρνουν να δημιουργούν κάτι μοναδικό που αρέσει στον κόσμο. Είμαι περήφανος για το άλμπουμ αυτό. Είναι εκρηκτικό”, ολοκλήρωσε ο κιθαρίστας στο Q.

Το “Angles” είναι το τέταρτο άλμπουμ του συγκροτήματος και θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου, λίγο περισσότερο από πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του “First Impressions of Earth”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here