17/6/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Σε πρέσβειρα τουρισμού για τα Barbados ανακηρύχθηκε η Rihanna από τις τουριστικές αρχές της γενέτειρας της τραγουδίστριας! Η σταρ του διεθνούς πενταγράμμου ένωσε τις δυνάμεις της με τον οργανισμό τουρισμού του νησιού της Καραϊβικής με σκοπό να γνωρίσει περισσότερος κόσμος “το πνεύμα και την ζεστασιά” των κατοίκων του νησιού.

Τα Barbados είναι ένας τόπος μοναδικός στον κόσμο και ένας από τους λόγους που τα κάνουν να ξεχωρίζει είναι το πνεύμα και η εθνική υπερηφάνεια του λαού τους”, αναφέρει η Rihanna σε δηλώσεις της. Θα ήθελα κάθε επισκέπτης αυτού του πανέμορφου νησιού να γνωρίσει την εμπειρία ενός προορισμού που είναι διαφορετικός από κάθε άλλον εξαιτίας του πνεύματος και της ζεστασιάς των κατοίκων του”, ολοκληρώνει η τραγουδίστρια.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της αλλά και της θέλησης της Rihanna να προωθήσει τα Barbados ως τουριστικό προορισμό, περιλαμβάνεται και η συναυλία που θα δώσει τον προσεχή Αύγουστο στην πρωτεύουσα του νησιού. Είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε ότι το μουσικό και κοινωνικό φαινόμενο Rihanna συνεργάζεται πλέον με τον οργανισμό τουρισμού των Barbados για μια περίοδο τριών ετών”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΤ του νησιού. Για να γιορτάσουμε αυτή την εκπληκτική συνεργασία, η Rihanna θα δώσει μια συναυλία στο πλαίσιο της περιοδείας της “Loud” στις 5 Αυγούστου στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Bridgetown”.

Και πετυχημένη τραγουδίστρια, και show-woman και πρέσβειρα τουρισμού η Rihanna… Και εις ανώτερα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here