Λίγο καιρό μετά την τελευταία τους κυκλοφορία “Exhale” και μετά την αναγκαστική παύση όλων των μουσικών εκδηλώσεων λόγω της πανδημίας οι Project Uncut, το ανατρεπτικό electronic pop duo, (Άννα Στεφάνου | Κατερίνα Λιάκη) επιστρέφει ζωντανά την Πέμπτη 07.04.22 στη σκηνή του six d.o.g.s.! Υπέροχες Electro pop και Trip Hop παραγωγές σε τέλεια αναλογία με τα ανάλαφρα και αισθαντικά φωνητικά μας παρασύρουν σε ένα ονειρικό ταξίδι!

Οι Project Uncut δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο του 2017 και είναι ένα ντουέτο επηρεασμένο από την Pop, Electronic pop και την Trip Hop σκηνή. Το πρώτο τους EP με τίτλο “Kaleidoscope” αποτελείται από πέντε κομμάτια που κυκλοφόρησαν από το 2017 έως το 2019.

Το 2020 και μέσα σε μια δύσκολη χρονιά, η Άννα Στεφάνου (Singer/Songwriter) και η Κατερίνα Λιάκη (Keys/Composer) αισθάνθηκαν έτοιμες να μοιραστούν το “Flower Book”. Ένα EP γεμάτο συναισθήματα και χρώματα. Το δεύτερο αυτό EP τους ξεκίνησε με την κυκλοφορία του “Ivy” τον Οκτώβρη του 2020 και συνεχίστηκε με το “Mura Kami” το Νοέμβρη του ίδιου έτους. Το τελευταίο τους κομμάτι με τίτλο “Exhale” κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2021 σε συνεργασία με το Stiko. Το 2022 αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον ολοκληρωμένο δίσκο τους.

https://www.youtube.com/watch?v=5mkhGKEKVho

📆 07/4/22
🕒 Ώρα έναρξης: 21:00

📍 six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα, Μοναστηράκι
Τηλ.: 2103210510

Γενική είσοδος: 8 ευρώ

Εισιτήρια: Viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here