13/6/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μετά από έντεκα χρόνια δισκογραφικής απουσίας επιστρέφουν στη δισκογραφία οι No Doubt με το “Push and Shove” που ανακοίνωσαν επισήμως μέσα από το official site του συγκροτήματος.

Το έκτο άλμπουμ του συγκροτήματος, έρχεται μετά από πολλά χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων τα μέλη του γκρουπ ακολούθησαν ατομικές πορείες, με την τραγουδίστρια Gwen Stefani να είναι εκείνη που εντυπωσίασε με την επιτυχία της, με τα δύο άλμπουμ που κυκλοφόρησε αλλά και με τις δύο παγκόσμιες περιοδείες που ακολούθησαν.

Ελπίζουμε να είστε καθιστοί γιατί έχουμε σπουδαία νέα να μοιραστούμε μαζί σας. Κατά τη διάρκεια των τελικών ηχογραφήσεων, συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν ο κατάλληλος χρόνος να δώσουμε όνομα στη δουλειά μας. Αυτό κάναμε. Και το όνομα του άλμπουμ είναι Push and Shove”, αναφέρει η ανακοίνωση των No Doubt.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι το πρώτο single από το “Push and Shove” λέγεται “Settle Down”. Ετοιμάζουμε το video clip αυτές τις μέρες με την εδώ και χρόνια φίλη και συνεργάτιδα Sophie Muller. Είναι συναρπαστικό”, ολοκληρώνει η επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος που έδωσε χαρά στους θαυμαστές του, καθώς η πολύχρονη απουσία τους έγινε ιδιαίτερα αισθητή.

Το clip για το “Settle Down” αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές Ιουλίου, ενώ η κυκλοφορία του single έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουλίου. Το άλμπουμ “Push and Shove” θα βρεθεί στα δισκοπωλεία στις 25 Σεπτεμβρίου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here