1/2/2011
www.musiccorner.gr

Το θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ παρουσιάζει κάθε Παρ-Σαβ στις 23.15μμ την ξεκαρδιστική μουσικοθεατρική παράσταση «έξω καρδιά!»

Παντελής ΑΜΠΑΖΗΣ
Γεράσιμος ΓΕΝΝΑΤΑΣ
Γιάννης ΜΠΟΣΤαντζόγλου

η τρόικα του χαμόγελου, το τρίο της χαράς, η τριανδρία του μεσονυκτίου, οι «έξω καρδιά» αιδοιοαοιδοί!

Κωμικές πρόζες & σπαραξικάρδιες ατάκες. Τραγούδια με χαμόγελο για όλη την οικογένεια. Πικάντικα σχόλια για τα λαϊκά κορίτσια και τ’ αγόρια με κοιλίτσα! Αφιέρωμα στη βλακεία που τελικά είναι ανίκητη. Τραγούδια χιουμοριστικά και εύθυμα. Παντελώς χειροποίητα. Για να σκάσει επιτέλους το πικραμένο χείλι του πελάτη… Γιατί αυτή η ρημάδα η κρίση, μόνο με χιούμορ, χαρά και χαμόγελο παλεύεται!

Μεικτό θέαμα βασισμένο σε τραγούδια και κείμενα με θέμα τα λαϊκά κορίτσια της διπλανής πόρτας. Μουσική παράσταση γένους θηλυκού, με πρόζες, μουσικές και τραγούδια! Χαρούμενα, χιουμοριστικά, χειροποίητα, παντελώς ντεμοντέρνα. Ελαφρά τραγούδια & βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση & rock άποψη!

Όταν ο μποέμ τραγουδοποιός συναντά επί σκηνής δύο χαρισματικούς ηθοποιούς και όλοι μαζί παιζοτραγουδούν και «πειράζουν» τα θρυλικά πια «λαϊκά κορίτσια», τότε μιλάμε απλώς ένα ντεμοντέρνο θέατρο τραγουδιών…

Το τραγούδι πάει θέατρο! Μια δίωρη μουσικοθεατρική παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Ένας μοναδικός συνδυασμός μουσικού θεάτρου, καμπαρέ, μουσικής σκηνής, μπουάτ, επιθεώρησης, οπερέτας, πίστας, λαϊκού πάλκου, αναψυκτηρίου, χοροθέατρου και stand up comedy που σε κάνει να γελάς με την καρδιά σου, να ξεφαντώνεις κάθε λεπτό και να παρακαλάς να μην τελειώσει. Ένα μεικτό θέαμα που ισορροπεί θαυμάσια ανάμεσα στα επιμέρους στοιχεία του και προσφέρει στιγμές μοναδικές, όπως, για παράδειγμα, τις επιθεωρησιακές «θηλυκές ορμόνες», το «κούρεμα», τους «ν το πλήθος γυναικείους οργασμούς», τις «σοκολάτες» κ.α.

Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες (με διάλειμμα για ποτό και τσιγάρο στο πέτρινο ατμοσφαιρικό bar-φουαγιέ του θεάτρου ή στην αυλή του ΧΥΤΗΡΙΟΥ)

ΧΥΤΗΡΙΟ
Ιερά Οδός 44, Γκάζι
Τηλ.: 211.0124401

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here