Το πιο δυνατό πάρτυ της πόλης, δεν σταματά, απλά αλλάζει ημέρα.
Το απόλυτο Βest of 90’s πάρτυ που έχει ξεσηκώσει την Αθήνα, με τον Μιχάλη Ρακιντζή, τη Σοφία Αρβανίτη και τη Σοφία Βόσσου αφού ολοκλήρωσε τις Σαββατιάτικες εμφανίσεις του, παίρνει παράταση και μας περιμένει κάθε Παρασκευή στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Το anti-aging πρόγραμμα τους ενώνει γενιές και μας θυμίζει τους λόγους που τους έχουμε αγαπήσει. Τα σπουδαία τραγούδια, την ενέργεια και την ειλικρίνεια τους, μαζί με μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις μας.

Για πρώτη φορά αυτοί οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες βρίσκονται στην ίδια σκηνή σε ένα ασταμάτητο καταιγισμό μεγάλων επιτυχιών, που θα μας συγκινήσει, θα μας σηκώσει όρθιους να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε.

Αξέχαστα τραγούδια σαν το «Mωρό μου Φάλτσο», το «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», το «Φιλαράκι», το «Μες τα δυο της μάτια», το «Κάνε μια ευχή», το «Μόνη περπατώ», την «Άνοιξη», το «Πεθαίνω στην ερημιά», το «Η καρδιά μου», το «Εγώ και ο Πουφ» και τόσα άλλα που εγγυώνται μια μουσική παράσταση που δεν θα σταματήσουμε να τραγουδάμε σαν μια παρέα.

Πρεμιέρα: Παρασκευή 24 Νοεμβρίου
Έναρξη : 22:30

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
Τηλέφωνο: 210 9315600

Τιμές για εισιτήριο θέασης: 15€ bar, 30€ τραπέζι

Προπώληση: more.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here