Οι Remade παρουσιάζουν το πρώτο τους single που κινείται στον χώρο της εναλλακτικής ποπ/ροκ μουσικής.

Το “Landmine of Love“, σε μουσική και στίχους των ιδίων, συνδυάζει μελωδικές κιθάρες
με rock ξεσπάσματα και πλαισώνεται από τα εξαιρετικά φωνητικά του Γιάννη Παπαθεοδώρου.

Ο ήχος τους είναι μοντέρνος με vintage αναφορές και το τραγούδι φιλοξενείται στο ομώνυμο EP τους που κυκλοφορεί ψηφιακά.

Το EP αυτό αποτελεί το πρώτο από τα δύο μέρη ενός επερχόμενου concept album με τίτλο “David”, με το κάθε μέρος να εκπροσωπεί την αισιόδοξη και τη σκοτεινή πλευρά, αντίστοιχα, της διττής φύσης του ήρωα David.

Λίγα λόγια για τους Remade

Οι Remade είναι μια αγγλόφωνη τετραμελής alternative rock μπάντα από την Αθήνα. Ο πυρήνας του συγκροτήματος είναι οι Νίκος Παπαγεωργόπουλος και Γιάννης Παπαθεοδώρου, οι οποίοι και έχουν συνθέσει το σύνολο των κομματιών. Στο ενεργητικό τους έχουν live εμφανίσεις σε πληθώρα μουσικών σκηνών της χώρας, συμμετοχές σε συναυλίες και φεστιβάλ με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα και εμφανίσεις σε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά μέσα. Οι Remade προσπαθούν μέσα από την μουσική και το στίχο τους να αποτυπώσουν τις εμπειρίες των μελών εντός ενός κοινωνικού πλαισίου. Δίνουν έμφαση στην μελωδία του κάθε κομματιού, πειραματιζόμενοι με φόρμες από ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιρροών. Με αφετηρία τη μελώδια δημιουργείται ένα ξεχωριστό κάθε φορά κομμάτι με στοιχειά ροκ, ποπ, alternative και ενίοτε progressive. Μας συστήνονται με μια νέα δουλειά, κιθαριστική στη βάση της, με μοντέρνο ήχο και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Την μίξη ανέλαβε ο Δημήτρης Καρπούζας (Lizard Sound Studios) σε συνεργασία με το συγκρότημα και το mastering ο Brian Lucey (Magic Garden Mastering), γνωστός από την συνεργασία του με τους Black Keys. Το EP τους “Landmine of Love”, που αποτελεί το πρώτο μισό του επερχόμενου concept album τους με τίτλο “David”, κυκλοφορεί ψηφιακά.

Oι Remade είναι :
Παπαθεοδώρου Γιάννης (vocals-rhythm guitar)
Παπαγεωργόπουλος Νίκος (guitars, vocals)
Αμβροσίδης Αλέξανδρος (bass guitar)
Παύλου Στέλιος (drums)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here