Το τραγούδι «Έλα και πάμε» σε στίχους και μουσική του Νικόλα Λειβαδίτη (nL) είναι το δεύτερο single, μετά το «Θα μεγαλώνω» που προαναγγέλει την προσεχή φθινοπωρινή κυκλοφορία από το Ogdoo Music Group, σε σύμπραξη με την Music Row Showcase, ενός διπλού δίσκου βινυλίου, που θα περιλαμβάνει ξεχωριστές στιγμές από την πολύ επιτυχημένη παράσταση για πιάνο και φωνή, που παρουσίασε η ερμηνεύτρια σε συνεργασία με τον συνθέτη και διακεκριμένο σολίστ του πιάνου Θοδωρή Οικονόμου.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, ανήκει στην ολιγάριθμη ομάδα των μεγάλων Ελληνίδων ερμηνευτριών και αυτό το αποδεικνύει μέσα από κάθε της ερμηνεία.

Το τραγούδι «Έλα και πάμε» του σημαντικού τραγουδοποιού Νικόλα Λειβαδίτη (nL) της δίνει την ευκαιρία να φανερώσει για άλλη μια φορά, επί σκηνής, το μεγάλο ερμηνευτικό της χάρισμα. Η ζεστή σχέση της και η διάδραση με το κοινό, σε συνδυασμό με τη σπάνια θεατρικότητα που διακρίνει τη σκηνική της παρουσία είναι από τα χαρακτηριστικά ποιοτικά στοιχεία της επιτυχημένης διαδρομής της.

Το τραγούδι «Έλα και πάμε» είναι ένα κάλεσμα αφύπνισης, μια προτροπή ανατροπής και φυγής από μία ζωή «στεγνή» από αισθήματα και όνειρα. Είναι μία δελεαστική πρόσκληση σε ένα ταξίδι μακριά από τις καθημερινές συμβάσεις που μας αφαιρούν ανεπαισθήτως το δώρο της ελεύθερης βούλησης.

Το τραγούδι έχει κινηματογραφήσει με την ιδιαίτερη καλλιτεχνική του ματιά ο Άκης Χρήστου, ο οποίος υπογράφει και την φωτογραφία που συνοδεύει την κυκλοφορία.

Έλα και πάμε
ένα ταξίδι μαζί σε κάποια άγνωστη γη να μη φοβάμαι
έγινε ο κόσμος σκληρός
και η αγάπη εχθρός που δε νικάμε.

Έλα και πάμε
τέτοια μανία οργή και παρακμή στο γυαλί δε την θυμάμαι
πες μου τι γίνεται εδώ
πες μου με ποιον Θεό πολεμάμε.

Έλα και πάμε
σου λέω φοβάμαι
και η αλήθεια μου βιτρίνα ραγισμένη.

Έλα και πάμε
να μη θυμάμαι
με ποια αμαρτία είμαστε οι άνθρωποι πλασμένοι.

Έλα και πάμε
μας βάλανε δύσκολα εδώ λέξεις και λόγια να μετράμε
και αυτό με πνίγει και δε κοιμάμαι.

Έλα και πάμε
σου λέω φοβάμαι
και η αλήθεια μου βιτρίνα ραγισμένη.

Έλα και πάμε να μη θυμάμαι
με ποια αμαρτία είμαστε οι άνθρωποι πλασμένοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here