Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, η Ρίτα Αντωνοπούλου επανέρχεται για ένα δυναμικό κι αξέχαστο μουσικό χειμώνα. Με την αγάπη του κόσμου στην καρδιά, με σεβασμό και λατρεία στην τέχνη που υπηρετεί, συναντά τους Ρεβάνς, ένα συγκρότημα εξαιρετικών νέων μουσικών οι οποίοι ήδη χαράζουν τη δική τους πορεία στη μουσική αυτού του τόπου, με το δικό τους ιδιαίτερο ήχο και στίχο, με ταλέντο, ήθος και ψυχή που όμοιά τους σπάνια βρίσκει κανείς.

Στην αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη θα βρεθούν για δύο παραστάσεις Σάββατο 18 Μαρτίου και Κυριακή 19 Μαρτίου στο Θέατρο Αυλαία!

Ενωμένοι οι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο κοινό μία παράσταση που λέει την αλήθεια. Μια παράσταση που αφυπνίζει, ξεσηκώνει, εμψυχώνει, συγκινεί και γιατρεύει. Ο στόχος είναι να καταλάβουμε ότι είμαστε όλοι ένα κι ότι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο …δεν υπάρχει πιο ισχυρό μέσο ένωσης των ανθρώπων από τη μουσική. Με μια εκρηκτική χημεία επί σκηνής, η Ρίτα Αντωνοπούλου κι οι Ρεβάνς, υπόσχονται να μας χαρίσουν μια παράσταση που θα είναι για όλους μας σημείο αναφοράς.

Με τους «Ρεβάνς» παίζουν οι:
Αστέρης Κωνσταντίνου – κιθάρα, λαούτο, ηλ. μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή
Χρήστος Ελ .Παπαδόπουλος – κλαρινέτο, σαξόφωνο, φωνή

Γρηγόρης Οικονόμου – τύμπανα
Βασίλης Νικολόπουλος – Ηλ. Μπάσο

Άγγελος Αθανασιάδης – ηχοληψία, sound effects

Άκης Χρήστου: φωτογραφία
Φοίβος Μπόζας: σχεδιασμός αφίσας

Σάββατο 18 Μαρτίου (21:30)
Κυριακή 19 Μαρτίου
(19:00)

Θέατρο Αυλαία
Τσιμισκή 136, Θεσσαλονίκη

Προπώληση Εισιτηρίων: Viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here