Το video clip του The Emperor περιγράφει το ταξίδι του Αυτοκράτορα -όπως αυτός συμβολίζεται στις κάρτες Ταρώ- προς την εξιλέωση/αυτοπραγμάτωση.

Μυστικισμός με γεωμετρικά patterns και χρώματα/συμβολισμούς των στοιχείων της φύσης που επηρεάζουν αυτό το επίπονο ταξίδι, αλλά και σύμβολα από την Ελληνική μυθολογία (Σειρήνες, Δικαιοσύνη, Σίσυφος). Ένα παγανιστικό τελετουργικό με ιέρειες-σύμβολα θηλυκής ενέργειας και δύναμης σε ένα σουρεαλιστικό περιβάλλον, εμπνευσμένο από ταινίες του 70, όπως το The Holy Mοuntain του Alejandro Jodorowsky και το The Wicker Man του Robin Hardy.

Το video γυρίστηκε σε φιλμ Super 8mm στα Τουρκοβούνια στην Αθήνα από την Τεξανή σκηνοθέτιδα Vanessa Pla. Από τις πιο πρόσφατες δουλειές της είναι το video clip των Black Angels για το κομμάτι “El Jardin” και το promo clip του Lucktoberfest στο Τέξας, που γυρίστηκε ολόκληρο στη φάρμα του Willie Nelson.

H Rosey Blue λέει για το video: “Το concept το είχα σχεδιάσει ήδη από τα demo του κομματιού και αμέσως είχαμε επικοινωνήσει με την Vanessa για να το στήσουμε. Η Vanessa ασχολείται με το film και δημιουργεί μαγικά αποτελέσματα, φέρνοντάς μας σε επαφή ξανά με το αναλογικό, που για το προκείμενο concept είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται. 70’s αισθητική σε ένα πολύ αστικό περιβάλλον του 2022. Ένας υπέροχος άνθρωπος πέρα από director, filmographer, art director.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που βοήθησαν στην παραγωγή του clip, χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτό“.

Jewels in the sky shining bright
Jewels are thee eyes moonshined
Jeweled pins the lies ornamented crimes well shined
Jewels hid the sun of promised lands

Ruins of our burning nights lying here won’t rest won’t fly
Floating in the whirl of time
Royal needs of golden crowns
Kneel before your king or lose your heart

Cursed mother’s child born from devil’s eye
Preaching undone moral heavens
Lonely is the cry of our gallant ruler’s try
Lost in the call of the sirens

Jewels in the sky shining bright
Jewels are thee eyes moonshined
Jeweled pins the lies ornamented crimes well shined
Lost in the call of the sirens

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here