«Γεννήθηκαν» στην καραντίνα…
…τους ένωσε η ανάγκη να εκφραστούν, να δημιουργήσουν, να ταξιδέψουν μακριά από το ζοφερό τώρα, στο πριν και τις μουσικές μας ρίζες, με το βλέμμα στο μετά, με ηλεκτρισμένο ήχο και διάθεση! Έρχονται «αρματωμένοι», με αγαπημένες επιτυχίες δοσμένες μέσα από τολμηρές διασκευές, αλλά και δικές τους συνθέσεις με μοναδικό σκοπό να σαμποτάρουν κάθε τι άκαμπτο και γκρίζο σε πείσμα των καιρών και να σε εθίσουν στις γεμάτες έντονα συναισθήματα παραστάσεις τους!

Ένα χρόνο ακριβώς, μετά από την πρώτη τους εμφάνιση στο Κύτταρο, που έμελλε να είναι η αφετηρία για μια διαρκή ανοδική καλλιτεχνική πορεία, οι Sabotaz, επιστρέφουν στην Ηπείρου & Αχαρνών για να μας παρασύρουν σε ένα πολύχρωμο μουσικό πανηγύρι!

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022
Πόρτες: 21.30
Έναρξη: 22.30

Κύτταρο
Ηπείρου 48 – Αθήνα
Πληροφορίες: 210 8224134 – 697 764 1373

Εισιτήριο: 10€

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr

Το εισιτήριο αφορά αποκλειστικά την είσοδο στον χώρο (μπαρ).
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι/σταντ επικοινωνείτε στο 210 8224134.

——————————-

The story…..
Η περισυλλογή, η αυτοκριτική, τα ξεκαθαρίσματα και η ανάγκη για νέες αρχές και καινούργια βήματα που δημιούργησε αυτή η πρωτόγνωρη περίοδος που ακόμα διανύουμε, έφερε κοντά τους πέντε «Σαμποτέρ» και δημιούργησε αυτή την αναπάντεχη μουσική και όχι μόνο παρέα!!

Έτσι, η Ευδοκία Ράπτη, ο Ίωνας Κιζιρίδης, ο Παναγιώτης Δανίκας, ο Γιάννης Κοζυράκης και ο Αλέξανδρος Αλεξίου, έβαλαν στο «τραπέζι» αγαπημένα τραγούδια και προσπάθησαν να τα κάνουν «δικά τους» ερμηνεύοντας τα με την προσωπική τους πινελιά! Λίγο καιρό μετά, το αποτέλεσμα αυτής της πηγαίας προσπάθειας, θα εκπλήξει ευχάριστα ακόμα και τους ίδιους!!! Παράλληλα, δουλεύουν και δικές τους μουσικές ιδέες φτιάχνοντας τραγούδια πρωτότυπα, που ελίσσονται ελεύθερα, με κέφι, ανάμεσα στα «σύνορα» της ελληνικής λαϊκής, ρεμπέτικης και παραδοσιακής μουσικής, φιλτραρισμένη, μέσα από τις «ηλεκτρικές» επιρροές τους και την ικανότητα τους να τα εξελίσσουν.

Από το καλοκαίρι του 2021, η θεωρία γίνεται πράξη και παρά τις αντίξοες συνθήκες, οι πρώτες τους εμφανίσεις, σε φεστιβάλ, μικρές και μεγάλες παραγωγές, είναι γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο και ο επόμενος χειμώνας τους βρίσκει πλέον σε καταξιωμένες μουσικές σκηνές όπως το Κύτταρο, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο κ.α

Το καλοκαίρι του 2022 ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και ξεσηκώνουν τον κόσμο με εμφάνισεις γεμάτες πάθος, χιούμορ, κέφι και συγκίνηση, πρωτότυπες ερμηνείες γνωστών αγαπημένων τραγουδιών αλλά και δικών τους .. και .. τα καλύτερα έρχονται!! Στο Κύτταρο, στις 14 του Οκτώβρη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here