Ό,τι πιο καυτό και ανατρεπτικό έρχεται να μας αλλάξει όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε. Οχτώ εξωτικά (και ξωτικά) μουσικά αστέρια από τη βόρεια Ελλάδα συμπράττουν και μάς προτείνουν τη Salonique Brass Band, μια μπάντα που συνδέει την μακεδονική παράδοση με το σήμερα ή αλλιώς.. μια μπάντα που φέρνει τα πάνω κάτω!

Τραγούδια αγαπημένα, χωρίς σύνορα, από το Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, παραδοσιακά, ως τον Ibrahim Maalouf και το Goran Bregovic, οι Salonique μας συστήνουν τη μουσική.. αλλιώς με την υπογραφή του δεξιοτέχνη ακορντεονίστα και ταλαντούχου συνθέτη Θάνου Σταυρίδη. Έχοντας ως βασικό ήχο τα χάλκινα πνευστά, μας προκαλούν και προσκαλούν σε ένα ατελείωτο party με χορό και τραγούδι, γέλιο και νεανικότητα! Η Μαίρη Δούτση με την υπέροχη παρουσία και τη μαγική φωνή της χαρίζει ξεχωριστό ύφος και αισθητική κάνοντας την ανατροπή σε ό,τι είχαμε ως τώρα συνηθίσει από τις μπάντες χάλκινων.. Με γνώμονα το βίωμα μα και των ακαδημαϊκή τους κατάρτιση, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα άκρως εκρηκτικό διασκευάζοντας τραγούδια διαχρονικά σε balkan ερμηνεία.

Φοράμε ρούχα και παπούτσια άνετα, παίρνουμε την πιο τρελή μας παρέα, το μεγαλύτερο χαμόγελο.. και δίνουμε ραντεβού σε παραλίες, δρόμους, θέατρα, μέγαρα και μουσικές σκηνές! Οι Salonique βρίσκονται παντού.. έρχονται να αλλάξουν τα φώτα και.. τον ήχο σε ό,τι είχαμε συνηθίσει και ένα είναι σίγουρο.. θα χορεύουμε μέχρι τελικής πτώσης!!

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου θα τους συναντήσουμε σε ένα επικό live στο Σταυρό του Νότου (club) για να υποδεχτούμε όπως πρέπει το χειμώνα!!

Salonique Brass Band
Μαίρη Δούτση: τραγούδι
Θάνος Σταυρίδης: μουσική επιμέλεια, ακορντεόν
Βασίλης Αθανασίου: κλαρίνο, σαξόφωνο
Χάρης Ευαγγέλου: τρομπέτα
Δημήτρης Μπέικος: τρομπόνι
Μάριος Μακρής: ηλεκτρική κιθάρα
Γιάννης Καρακαλπακίδης: ηλεκτρικό μπάσο
Χρήστος Τάσιος: τύμπανα
Υπεύθυνος Ήχου: Άγγελος Αθανασιάδης

Κυριακή 5 Νοεμβρίου
Ώρα Έναρξης: 21.30
Ώρα Προσέλευσης: 21:00

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975

Εισιτήριο Ορθίων: 12 € ( Αφορά την είσοδο στον χώρο )

* Προπώληση εισιτηρίων στο more.com
** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος.
*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here