17/4/2014
www.musiccorner.gr

Οι Salto Mortale παρουσιάζουν το πρώτο τους επίσημο digital single με τίτλο «Η Επόμενη Μέρα». Η ονομασία του τραγουδιού εκτός από το στιχουργικό περιεχόμενο συμβολίζει και την αλλαγή που έχει επέλθει στο μουσικό ύφος του συγκροτήματος σχετικά με το προηγούμενο υλικό τους (το demo “Ξεχασμένες Στιγμές” που κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο).

Η ηχογράφηση έγινε στο Noisebox studio,στην Πάτρα σε παραγωγή και μίξη του Σάκη Μπάστα.

salto_mortale_2014_04_01

Μπορείτε να κατεβάσετε το τραγούδι δωρεάν εδώ:

bandcamp page: http://saltomortalebandgreece.bandcamp.com
soundcloud page: https://soundcloud.com/salto-mortale-band

Οι Salto Mortale ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία αποτελούμενοι από τους Θανάση Αντωνόπουλο (φωνή, ηλ.κιθάρα) και Δημήτρη Μουργελά (μπάσο) στα τέλη του 2011. Στη συνέχεια υπήρξε η προσθήκη του Γιώργου Μαρκόπουλου (ηλ.κιθάρα) και μετά από κάποιες αλλαγές στη θέση του ντράμερ οριστικοποιήθηκε η σημερινή τους σύνθεση με το Γιώργο Φούρο (τύμπανα).

To μουσικό τους ύφος κυμαίνεται στα πλαίσια του ελληνόφωνου ροκ. Με έδρα την Πάτρα έχουν πραγματοποιήσει live σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και εμφανίσεις μαζί με τα Υπόγεια Ρεύματα, τους Puressence, το Μίλτο Πασχαλίδη, με Στόκα, Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη κ Σταρόβα, το Σωκράτη Μάλαμα, τα Μωρά στη Φωτιά,τον Πέτρο Θεοτοκάτο και τους Απροσάρμοστους ενώ έχουν συμμετάσχει και σε διάφορα φεστιβάλ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here