Μια συνεργασία – έκπληξη μάς επεφύλασσε φέτος ο Βοτανικός. Το νυχτερινό μαγαζί με τη μακρά πορεία στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας άνοιξε τις πόρτες του τον χειμώνα 2022- 2023 με ένα απρόσμενο σχήμα που μας έκανε πολύ μεγάλη και ευχάριστη εντύπωση.

Γιώργος Σαμπάνης και Έλενα Παπαρίζου αποτελούν φέτος τους δύο πρωταγωνιστές στην πίστα του και ξεσηκώνουν το κοινό με τις αμέτρητες επιτυχίες τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Πρόκειται για δύο μεγάλα ονόματα της λαϊκής και ποπ ελληνικής σκηνής, με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό τους, τόσο δισκογραφικές όσο και σε επίπεδο εμφανίσεων. Έτσι, το μόνο βέβαιο είναι πως ξέρουν πάρα πολύ καλά πώς να χαρίζουν διασκέδαση στο έπακρο συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο νεανικότητα και λαϊκή διασκέδαση.

Από τις 11 Νοεμβρίου, που έκαναν την πρεμιέρα τους, οι δύο καλλιτέχνες μάς χαρίζουν τις πιο ανεβαστικές Παρασκευές και Σάββατα στην πόλη της Αθήνας. Το πρόγραμμά τους ολοκληρώνει η νεαρή Αναστασία, η οποία μόλις στα 19 της χρόνια έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο hot ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής μουσικής. Οι λίγες μέχρι τώρα κυκλοφορίες της έχουν γίνει το απόλυτο viral στα social media και η Αναστασία φαίνεται ότι θα διαγράψει μία πολύ επιτυχημένη πορεία και στο μέλλον. Και κάπως έτσι, ολοκληρώνεται ένα άκρως εντυπωσιακό σχήμα που μέχρι τώρα έχει αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό, αυτό που δηλαδή θα ήταν το αναμενόμενο να συμβεί.

Γιώργος Σαμπάνης, Έλενα Παπαρίζου και Αναστασία ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους από την πίστα του Βοτανικού και μάς παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, που αντίστοιχό του δεν υπάρχει στην πόλη. Ο ηγέτης του σχήματος, Γιώργος Σαμπάνης, μετρά μια πολυετή εμπειρία στον χώρο της ζωντανής διασκέδασης και κάθε σεζόν είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα σε αυτή. Το ίδιος ισχύει και για την Έλενα Παπαρίζου. Η χημεία μεταξύ τους; Δοκιμασμένη ήδη, αφού οι δύο καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και δισκογραφικά. Και αυτό κάνουν και φέτος. Τόσο δισκογραφικά όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις τους η χημεία τους είναι εμφανής και η ανεβαστική ατμόσφαιρα περνά και στο κοινό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως κάθε εβδομάδα ο Βοτανικός γνωρίζει και πάλι sold out βραδιές – κάτι που καταφέρνει να πετυχαίνει κάθε σεζόν με τα ξεχωριστά σχήματα που επιλέγει να φιλοξενήσει.

Κλείσε το τραπέζι σου τώρα κιόλας!

Βοτανικός
Ιερά Οδός 72

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here