Νοέμβριος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : Final Touch

Ο Sanjuro είναι ένας Θεσσαλονικιός ράπερ που έχει γνωρίσει τον τελευταίο χρόνο τεράστια επιτυχία με το τραγούδι του “ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ”, που έχει ήδη περισσότερα από 4.300.000 views στο ΥouTube.  Τώρα, το πρώτο ολοκληρωμένο cd του Sanjuro κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρεία Final Touch (διανομή Universal) την Τρίτη 15 Νοέμβρη 2011.

Το άλμπουμ συμπεριλαμβάνει συνολικά 13 τραγούδια μεταξύ αυτών και την διασκευή του τραγουδιού “ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ” από το συγκρότημα των ΟΝΙΡΑΜΑ. Η συγκεκριμένη διασκευή παρουσιάστηκε πρώτη φορά στα MAD VMA 2011 και απογείωσε στην κυριολεξία την δημοτικότητα του Θεσσαλονικιού ράπερ με το χαμηλών τόνων ιδιαίτερο ερωτικό στυλ.

Τα τραγούδια του άλμπουμ καλύπτουν την περίοδο μέχρι και πριν ένα χρόνο και έχουν κυρίως ερωτική θεματολογία. Τα περισσότερα από αυτά  έχουν αποσταλεί στα ραδιόφωνα σε ηλεκτρονική μορφή και αγαπήθηκαν στο σύνολό τους.

Ο Sanjuro είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης , αφού εκτός από την ερμηνεία και την σύνθεση των τραγουδιών του, έχει μεγάλο ταλέντο στις εικαστικές τέχνες . Ας σημειωθεί ότι το εξώφυλλο του CD του το φιλοτέχνησε μόνος του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here