29/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Brian May, απόλυτα εναρμονισμένος με το πνεύμα των ημερών, εμφανίστηκε με στολή Αη Βασίλη στο τέλος μιας παράστασης στο West End!

Ο κιθαρίστας των Queen έκανε το ταξίδι για το Λονδίνο και τη μεταμφίεση με σκοπό να κάνει έκπληξη στους συντελεστές της παράστασης “We Will Rock You” που παίζεται στη βρετανική πρωτεύουσα. Το σόου έχει, φυσικά, θέμα τα τραγούδια των Queen και η εμφάνιση του May χαροποίησε ιδιαίτερα τους συντελεστές του. “Στην αρχή δεν ήταν σίγουροι για το ποιος κρυβόταν κάτω από τη στολή και τα γένια. Αργότερα κατάλαβαν ποιος είναι, αν και το μυαλό τους δεν μπορούσε να πάει στον θρυλικό κιθαρίστα”, ανέφερε άτομο από το περιβάλλον της παραγωγής του σόου στην εφημερίδα The Sun.

Ο May συνηθίζει να κάνει έκτακτες εμφανίσεις και εκπλήξεις. Τον περασμένο μήνα εμφανίστηκε στη σκηνή με τους The Darkness κατά τη διάρκεια του encore και ερμήνευσε τρία τραγούδια μαζί τους.

Αυτό που δεν μας αποκάλυψε η πηγή, είναι τι δώρα έκανε ο May στους συντελεστές της παράστασης! Αν και από μόνη της η εμφάνισή του σίγουρα είναι σημαντικό δώρο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here