19/12/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Santa Claus Kingdom 

Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο Πάρκο για όλες τις ηλικίες!

Ένας παραμυθένιος κόσμος που τα έχει όλα!

30 Νοεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου 2014
Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας

Ο μαγικός κόσμος του Santa Claus Kingdom, του μεγαλύτερου, θεματικού χριστουγεννιάτικου Πάρκου διασκέδασης στην Ελλάδα, είναι ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ γεγονός!

Για πρώτη φορά στην Αθήνα κλειστή πίστα Σκι!

Σπάμε το ρεκόρ Guiness για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ξωτικών!

Δημιουργικά εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, παγοδρόμιο, πλανητάριο, food court “Κουζίνα του Άη Βασίλη”, χριστουγεννιάτικη αγορά & 40 παιχνίδια για όλη την οικογένεια!

santa_claus_kingdom_logo_2013_11_01

Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας 

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε πέρυσι τα Χριστούγεννα το Santa Claus Kingdom, η εταιρία Λούνα Πάρκ «Τα Αηδονάκια» παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά στον εκθεσιακό χώρο του M.E.C. Παιανίας το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, και πιο εντυπωσιακό, κλειστό (indoor) χριστουγεννιάτικο Πάρκο το “Santa Claus Kingdom”.

Το “Santa Claus Kingdom” ανοίγει και φέτος τις πύλες του, από 30 Νοεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας.
Είναι το μεγαλύτερο πάρκο διασκέδασης στην Ελλάδα, σε έναν τεράστιο εσωτερικό χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλά παιχνίδια δράσης και χειμερινά σπορ, αλλά και δημιουργικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, μαγικά κόλπα, πλανητάριο, karaoke, face painting, μπαλονοκατασκευές…

Θέλετε κι άλλα;
Στο Santa Claus Kingdom θα τα βρείτε ΟΛΑ!

Το Santa Claus Kingdom θα λειτουργήσει 34 ημέρες, φιλοξενεί 40 παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και δίνει αληθινό νόημα στο όνομά του, το βασίλειο του Άγιου Βασίλη!

Με ποιο τρόπο;

Έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον αυθεντικό Άη-Βασίλη που καταφθάνει αυτοπροσώπως, ένα μήνα ακριβώς πριν την Πρωτοχρονιά ( (30/11 & 1/12), από το χωριό του στη Λαπωνία, στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας!

Και στις 20 Δεκεμβρίου ντυνόμαστε όλοι ξωτικά και σπάμε το ρεκόρ Γκίνες, της πιο πολυάριθμης παρέας ξωτικών του Αη Βασίλη στον κόσμο! (Largest Gathering of Santa’s Elves) Πέρυσι 762 ξωτικά μαζεύτηκαν στην πόλη Ammanford του Ηνωμένου Βασιλείου. Φέτος το Santa Claus Kingdom επιχειρεί να το καταρρίψει ρεκόρ και να βάλει την Αθήνα στον παγκόσμιο χάρτη των Γκίνες. Μαζεύουμε όσο περισσότερους φίλους μπορούμε, ντυνόμαστε στα πρασινό- κόκκινα, ερχόμαστε στο Πάρκο, φοράμε τα ειδικά σκουφάκια που θα μας μοιράσουν και όλοι μαζί φωτογραφιζόμαστε!

Πίστευες ποτέ ότι θα μπορούσες να κάνεις SKI  μέσα στην πόλη; Τι θα έλεγες για…Ski… στην Παιανία;

Στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Αθήνας όλα είναι δυνατά.

Φέτος, το Santa Claus Kingdom καινοτομεί φέρνοντας στην Ελλάδα την πρώτη τεχνητή πίστα σκι και snowboard!

Κατασκευασμένη από το ασφαλέστερο και πιο λειτουργικό υλικό του κόσμου (της εταιρίας Neveplast), θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τα χειμερινά σπορ και να κάνουντα πρώτα τους μαθήματασκι και snowboard, χωρίς να πάνε στο βουνό! Στην πίστα, μήκους 45 μέτρων και πλάτους 16 μέτρων,, θα υπάρχει επαρκής εξοπλισμός -μπότες και πέδιλα- σε όλα τα μέτρα, καθώς και έμπειροι αθλητές και προπονητές που θα κάνουν μαθήματα σκι στα παιδιά.

Μια εμπειρία κατάβασης που θα σου μείνει αξέχαστη!

Τα παιχνίδια στο πάγο δεν έχουν τέλος στο Santa Claus Kingdom…

Ονειρευόσασταν πάντα να κάνετε πατινάζ στον πάγο αλλά δεν το τολμούσατε; Αυτά τα Χριστούγεννα τα όνειρα βγαίνουν αληθινά!

Μια τεράστια παγοπίστα, διαστάσεων 320 τ.μ., σάς περιμένει για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον πάγο. Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζηλέψετε, όταν θα δείτε τους καταπληκτικούς αθλητές και προπονητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρομιών σε επιδείξεις καλλιτεχνικού πατινάζ, αγώνες δεξιοτήτων και αγώνες χόκεϋ επί πάγου. Ένα μοναδικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους που δεν πρέπει να χάσετε!

santa_claus_kingdom_2013_11_05

Αλλά και οι μικροί μας φίλοι, τα “πιγκουινάκια” μας, μπορούν να μάθουν να γλιστρούν και να κόβουν βόλτες στον πάγο με ασφάλεια… θα γίνουν μέλη του Ice Kids Club, της πιο συναρπαστικής παρέας λιλιπούτειων παγοδρόμων, και θα απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια!

Θεωρείς πως είσαι καλός στην ισορροπία; Περηφανεύεσαι για τις επιδώσεις σου στα rollers δρόμου; Το Santa Claus Kingdom σε προσκαλεί να αποδείξεις τις ικανότητες και στο Ice Roller! Θα τα καταφέρεις;

Ήξερες άραγε ότι τα igloo αποτελούν ίσως το πιο ζεστό καταφύγιο στον κόσμο; Έλα να γνωρίσεις την ζεστασιά του!

Στο Santa Claus Kingdom σε περιμένει ένα μεγάλο igloo με απεικόνιση της ζωής των Εσκιμώων, πολικές αρκούδες, φώκιες, λύκοι που κινούνται σε αναπαράσταση του φυσικού τους περιβάλλοντος καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις που θα μείνουν αξέχαστες στα παιδιά!

Τρελαίνεσαι για καταβάσεις; Σου αρέσει η αδρεναλίνη να κυλά μέσα σου; Τότε  έλα στο Santa Claus Kingdom, γιατί  μόνο ΕΔΩ θα ζήσεις την τρέλα με την πιο γρήγορη σαμπρέλα της πόλης, το Snow Tube Slide! Αλλά και οι μικροί μας ατρόμητοι φίλοι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι γιατί η πιο τρελή τσουλήθρα για παιδιά είναι εδώ, Mini Disk Slide!

Πίστα σκι, πίστα snowboard, πίστα rollers, πίστα πάγου;

santa_claus_kingdom_2013_11_06

ΝΑΙ! και όχι μόνο!
Πίστα Go cart, πίστα Velo Velo ποδηλάτων!

Στο Santa Claus Kingdom θα βρείτε και όλα τα κλασσικά παιχνίδια, όπως: Carousel, για να ταξιδέψετε στη χώρα των ονείρων, Τραινάκι, Τραμπολίνο, γιγάντια Φουσκωτά παιχνίδια, και άλλα πολλά.

santa_claus_kingdom_2013_11_04

Και εάν πεινάσετε σας περιμένουν στην “Κουζίνα του Άη Βασίλη” καταπληκτικά snack bar, εστιατόρια, καταστήματα με γλυκές απολαύσεις, παγωτά, frozen yogurt, βάφλες, Grill House, Pop Corn και άλλες λιχουδιές για να χαλαρώσετε όλοι, μικροί και μεγάλοι, και να απολαύσετε την παραμονή σας στο χώρο.

Το πάρκο “Santa Claus Kingdom” προσφέρει ακόμα στους μικρούς επισκέπτες δημιουργικά εργαστήρια, στα οποία ειδικοί παιδαγωγοί κατευθύνουν τα παιδιά να φτιάξουν μόνα τους κάρτες, στολίδια, διακοσμητικά, μπαλονοκατασκευές και δώρα από πολλά και διαφορετικά υλικά. Στον ίδιο χώρο θα συνυπάρχουν καλλιτέχνες για face painting, μάγοι, ζογκλέρ, μασκότ, ξωτικά και πολλά άλλα διαδραστικά παιχνίδια!

Τέλος, μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το μοναδικό κινητό πλανητάριο, και να εξερευνήσετε, μαζί με τα παιδιά σας, στο θολωτό προσομοιωτή του ουρανού το διάστημα, την εφεύρεση του τηλεσκοπίου και των εφαρμογών του, τον ήλιο και την επίδρασή του στη γη και την εξέλιξη των ειδών.

Με περισσότερα από 40 παιχνίδια, μοναδικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, πλούσια δρώμενα, χειμερινά σπορ για μικρούς και μεγάλους και συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά. Αθλητικές επιδείξεις, μαγικά κόλπα, πλανητάριο, karaoke, face painting, μπαλονοκατασκευές… Σας περιμένουμε σε ένα καταπράσινο αλπικό τοπίο για να παίξουμε και να διασκεδάσουμε παρέα!

Το Santa Claus Kingdom είναι ο απόλυτος προορισμός των Χριστουγέννων!

Με ένα μόνο εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια τα παιδιά θα ξετρελαθούν από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς θα ελέγξουν το κόστος που δεν θα ξεφύγει από το budget τους. Η προαγορά εισιτηρίου εξασφαλίζει προτεραιότητα κατά την είσοδό του κοινού στο Πάρκο και καλύτερη τιμή εισιτηρίου!

Μια εμπειρία, που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό και την ψυχή των παιδιών!

santa_claus_kingdom_2013_11_02

—————-

Το Santa Claus Kingdom κρύβει πολλές, μα πάρα πολλές εκπλήξεις!

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
Κατασκευές με τα ξωτικά | Τo σχολείο του Αη Βασίλη |”Άνθρωποι, ξυπνήστε! – Υπάρχουν τρόποι, υπάρχουν λύσεις” | Οι μαγισσούλες των Χριστουγέννων

ΘΕΑΤΡΟ
“Ονειρεμένες Ιστορίες – Παραμυθένιες Μελωδίες” | “Η Πούλια και ο Αυγερινός” | “Η Νεράιδα Πραλίνα και το Μαγικό Φουντούκι” | Μια “Πετρόσουπα” όλο νοήματα| “Τα  παράξενα Χριστούγεννα του Ορέστη”

ΧΟΡΟΣ
Όλοι μαζί κάνουμε zumba! | KARAOKE COMEDY SHOW: Ο Τζώνυ Βαβούρας σε νέες περιπέτειες!

ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ & όχι μόνο!
Ώρα για τσίρκο! | Στο μαγικό κόσμο του Martino | Ένας ξυλοπόδαρος ανάμεσά μας! | Οι μασκότ του πάρκου | Face painting & Μπαλονοκατεσκευές

Santa Claus Kingdom

M.E.C. Παιανίας
Αυτές τις γιορτές, ό,τι ευχήθηκες, θα γίνει!

—————-

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Το Santa Claus Kingdom βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας

Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη – μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301) – μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα) – με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)

Σταθμός προαστιακού Μετρό Κάντζας
σταθμός Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας,
από τον οποίο θα υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με τα λεωφορεία του Santa Claus Kingdom

Το M.E.C. διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης, γύρω από τις εγκαταστάσεις του

—————-

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Για την επίσκεψη σας στο Santa Claus Kingdom μπορείτε να προαγοράσετε το εισιτήριο σας στα παρακάτω σημεία εξασφαλίζοντας προτεραιότητα κατά την είσοδο σας στο Πάρκο αλλά και χαμηλότερη τιμή!

Η τιμή των εισιτηρίων στην προπώληση είναι:
4 ευρώ για γονείς
10 ευρώ για παιδιά

Η προπώληση θα ξεκινήσει άμεσα στα παρακάτω σημεία

www.viva.gr

11876
σε όλα τα καταστήματα
Παπασωτηρίου, Public & Seven Spots

Αγορά εισιτηρίων στο Santa Claus Kingdom
Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια

5 ευρώ για γονείς
12 ευρώ για παιδιά
ειδική πολιτική για ανέργους

13.000 τετραγωνικά
40 παιχνίδια
1 Εισιτήριο

—————-

ΩΡΑΡΙΟ
Το Santa Claus Kingdom λειτουργεί 30 Νοεμβρίου 2013 μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
10 π.μ. – 10 μ.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199 777

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here