ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανακοίνωση αναβολής λόγω διάρρηξης, των παραστάσεων του Κώστα Τουρνά και της Ελένης Τσαλιγοπούλου…
Διάρρηξη που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου αναστάτωσε το πρόγραμμα της Μουσικής Σκηνής “Πειραιώς 131”.
Οι διαρρήκτες έκλεψαν μέρος του τεχνικού εξοπλισμού που είναι απαραίτητος για τη διεξαγωγή των συναυλιών, γεγονός που καθιστά αδύνατη την πραγματοποίησή τους.
Έτσι αναβάλλονται λόγω ανωτέρας βίας τα προγραμματισμένα live του Κώστα Τουρνά, την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου και της Ελένης Τσαλιγοπούλου, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου.

Οι επίσημες πρεμιέρες των 2 καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιανουαρίου.

———————

Μια συναρπαστική μουσική διαδρομή που διαρκεί σάραντα ολόκληρα χρόνια, θα αποκαλύψουν οι εμφανίσεις του Κώστα Τουρνά από την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, στο Πειραιώς 131.

Μαζί με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών οι νέες εμφανίσεις του πιάνουν το νήμα από τα πρώτα βήματα του με τους Poll, που έδωσαν εντελώς διαφορετικά τραγούδια από όσα είχαν ακουστεί στη μέχρι τότε ελληνική μουσική σκηνή και φτάνουν μέχρι το σήμερα. Από τα «Απέραντα Χωράφια» και το «Άνθρωπε Αγάπα», μέχρι το «Κλέβει ο Καιρός» και το «ΤΟΥΡΝΑΣ ’11», ο καινοτόμος μουσικός ήταν και είναι μόνιμα σε δράση αφήνοντας το προσωπικό του στίγμα στις ζωές μας, με τραγούδια από εκείνα που μιλούν στην καρδιά.

Μαζί του στη σκηνή οι Δημήτρης Τσοπανέλης (Κιθάρα – Τραγούδι), Κώστας Βήχος (Μπάσσο), Στέλιος Πασχάλης (Tύμπανα), Διαμαντής Καλαφατιάδης (Πιάνο/Πλήκτρα), και ο Γιάννης Τούντας (Μίξη Ήχου).

“Πειραιώς 131”
Πειραιώς 131 – Αθήνα
Tηλ. : 2103450922

Προπώληση : viva.gr

Τιμές εισιτηρίων : Ορθίων : 10 ευρώ,
Καθήμενων : Α’ ζώνη 20 ευρώ,
Β’ ζώνη 15 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here