8/2/2010

Οι Second Skin, η νέα μπάντα της Sunny Μπαλτζή, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου θα κάνουν την εμφάνισή τους στην ιστορική  μουσική σκηνή στο «Κύτταρο», για να μας παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά. Μαζί με τη Sunny και η Ιωάννα Μεταξά, η οποία αποτελεί και τη βασική φωνή στο τραγούδι για τη Eurovision.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Σας ενημερώνουμε ότι η παράσταση των Second Skin, για την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου
αναβάλλεται λόγω της γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 17 Μαρτίου, στο «Κύτταρο».

Με εμφανείς επιρροές από το χώρο της electro, rock και industrial μουσικής σκηνής, παντρεμένες τέλεια με το ιδιαίτερο μουσικό και στιχουργικό ύφος της Sunny, η μπάντα των Second Skin δεν διστάζει να κινηθεί από το avant garde, ως τις διασκευές τραγουδιών που χάρισε η ίδια σε αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, στο ελληνικό μουσικό στερέωμα,  όπως το “Τσίχλα δίχως ζάχαρη”, “Παλιό μου παλτό”, “Έλα”.

Με αφορμή την συμμετοχή τους  στο διαγωνισμό της  Eurovision, οι Second Skin για άλλη μια φορά θα παρουσιάσουν κάτι εναλλακτικό και ξεχωριστό. Κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει από την EMI, αλλά και ξένες διασκευές σε τραγούδια των Placebo, Amy Winehouse. Δε θα λείψουν από το πρόγραμμα και τραγούδια από το ιστορικό ομώνυμο δίσκο των Santa Fila, με ύφος διαφορετικό που θυμίζει όμως την μαγεία εκείνης της εποχής.

Τους Second Skin αποτελούν: Sunny Μπαλτζή – Φωνή, Κιθάρα/Ιωάννα Μεταξά –Φωνή/Δημήτρης Μπενέκος – Μπάσο/U-RI – Programming, Loops/ Κώστας Πλακούτσης –Drums/Ηρακλής Δημητρόγλου – Πλήκτρα

ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE:
Ηπείρου & Αχαρνών, Αθήνα 104 39
Τηλ. 210.8224134

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here