ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σταματούν οι εκδηλώσεις στην Παραλία Κατερίνης

Το Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών ανακοινώνει ότι, στο εξής, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις δεν θα πραγματοποιηθούν. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια από τα σημεία προπώλησης μπορούν να τα εξαργυρώσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα και μέχρι την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016 από το ίδιο σημείο που τα έχουν προμηθευτεί.

Οι διοργανωτές του Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών ευχαριστούν τους χιλιάδες φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους τις μέχρι τώρα εκδηλώσεις και ζητούν συγνώμη που δεν μπορούν να συνεχίσουν και να υλοποιήσουν το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ λόγω ανυπέρβλητων εμποδίων που προέκυψαν με την έναρξή του στην Παραλία Κατερίνης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΩΝ:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σε εύλογο χρόνο για οτιδήποτε αφορά τη συνέχεια του θεσμού του Φεστιβάλ Μουσών από την επίσημη ιστοσελίδα (festivalmouson.gr)

——————————–

Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών

Παραλία Κατερίνης, από 16 Ιουλίου έως 21 Αυγούστου 2016

Το Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών επανέρχεται δριμύτερο και ανανεωμένο, φιλοδοξώντας να προσφέρει δύο μήνες (Ιούλιο και Αύγουστο 2016) γεμάτους ψυχαγωγία και διασκέδαση με πολλή μουσική στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πιερίας, αλλά και των γύρω περιοχών.

Μ΄ ένα πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών, το Music Direction – 4ο  Φεστιβάλ Μουσών, σ΄ έναν καινούριο χώρο, στην Παραλία Κατερίνης, είναι πλέον γεγονός! Σε μία προνομιακή θέση, στην καρδιά της τουριστικής παραλιακής ζώνης της Πιερίας, που απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από την πόλη της Κατερίνης, οι διοργανωτές καλούν όλους τους φίλους τους να συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή γιορτή.

Το Φεστιβάλ Μουσών φέτος οργανώνεται σ΄ νέο χώρο και μεγαλώνει σε διάρκεια, σε σχέση με τα προηγούμενα, παραμένει όμως σταθερό στον σκοπό του και υπόσχεται να ικανοποιήσει όλα τα… γούστα με μουσικές που απογειώνουν.

Πηγή έμπνευσης του Φεστιβάλ Μουσών, που αισίως φτάνει στην τέταρτη χρονιά του, αποτέλεσαν οι Εννέα Μούσες και σκοπός του είναι να υπηρετήσει τις τέχνες που εκπροσωπεί η κάθε Μούσα ξεχωριστά. Με σημαία τον πολιτισμό, το «ταξίδι», που ξεκίνησε το 2012 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, στόχο έχει να δώσει βήμα σε καλλιτέχνες φημισμένους στο ελληνικό στερέωμα, αλλά και σε νέους ανερχόμενους, που υπηρετούν την τέχνη.

locomondo_live_2015_09_009

Στο Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών δίνουν ραντεβού μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως οι:

Στέλιος Ρόκκος, Locomondo, Έλενα Παπαρίζου, Μύρωνας Στρατής, Ησαΐας Ματιάμπα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, X Factor, Koza Mostra, Τάμτα, Ελένη Δήμου, Δημήτρης Σταρόβας, Στάθης Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Μαργαρίτης, Ραλλία Χρηστίδου, ενώ στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται, επίσης, ένα αφιέρωμα στη Μελίνα Μερκούρη με την Πέμη Ζούνη, festivalrap, αλλά και θεατρικές παραστάσεις για τους μικρούς μας φίλους.

Η διοργανώτρια Music Direction και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Αλέξης Δρούγκας, θεωρούν πως το Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών αποτελεί την καλύτερη πρόταση διακοπών, διασκέδασης, αναψυχής και ψυχαγωγίας για το φετινό καλοκαίρι.

Ξεκινώντας από τις 16 Ιουλίου και μέχρι τις 21 Αυγούστου 2016, η καρδιά της ελληνικής μουσικής θα «χτυπάει» δυνατά στην Παραλία Κατερίνης.

arvanitaki-portokaloglou

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για ο,τιδήποτε αφορά στο Φεστιβάλ (συναυλίες, προπώληση εισιτηρίων κ.τ.λ.) από την επίσημη ιστοσελίδα (www.festivalmouson.gr), στο facebook (FestivalMouson Mouson & Festival Mouson), στα τηλέφωνα 23513/02955 & 6982375192 (what’s up) και ζητώντας στοιχεία που τους ενδιαφέρουν στο e-mail: festivalmouson@gmail.com.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική Είσοδος: 10€ | Φοιτητικό – Ανέργων – ΑμεA: 8€

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ MUSIC DIRECTION – 4ΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΩΝ

ΙΟΥΛΙΟΣ
Σάββατο 16/7/2016: Στέλιος Ρόκκος
Κυριακή 17/7/2016: Παιδικό – Στανίσης Καραγκιόζης (είσοδος ελεύθερη)
Παρασκευή 22/7/2016: LOCOMONDO
Σάββατο 23/7/2016: Έλενα Παπαρίζου – Μύρωνας Στρατής – Ησαΐας Ματιάμπα
Κυριακή 24/7/2016: Παιδικό – Πολυθέαμα (είσοδος ελεύθερη)
Παρασκευή 29/7/2016: Φεστιβάλ RAP
Σάββατο 30/7/2016: Ελευθερία Αρβανιτάκη – Νίκος Πορτοκάλογλου
Κυριακή 31/7/2016: Παιδικό – Πολυθέαμα (είσοδος ελεύθερη)

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Παρασκευή 5/8/2016: Ελένη Τσαλιγοπούλου
Σάββατο 6/8/2016: X FACTOR
Κυριακή 7/8/2016: Παιδικό – Πολυθέαμα (είσοδος ελεύθερη)
Παρασκευή 12/8/2016: KOZA MOSTRA
Σάββατο 13/8/016: Τάμτα
Κυριακή 14/8/2016: Ελένη Δήμου
Παιδικό – Πολυθέαμα (είσοδος ελεύθερη)
Τετάρτη 17/8/2016: Αφιέρωμα στη Μελίνα Μερκούρη με την Πέμυ Ζούνη (τραγουδάει η Μαργαρίτα Γκινοσάτη)
Παρασκευή 19/8/2016: Δημήτρης Σταρόβας – Στάθης Παναγιωτόπουλος
Σάββατο 20/8/2016: Γιώργος Μαργαρίτης – Ραλλία Χρηστίδου
Κυριακή 21/8/2016: Παιδικό – Πολυθέαμα (είσοδος ελεύθερη)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here