H ταλαντούχα καλλιτέχνις, η οποία ήδη μετράει σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό της, εντυπωσίασε το κοινό σε δύο sold-out συναυλίες στο Half Note της Αθήνας!

Συνοδευόμενη από έξι υπέροχους μουσικούς, η Σοφία Μανουσάκη ερμήνευσε γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από το ξένο και εγχώριο ρεπερτόριο αλλά και νέα τραγούδια από τον επερχόμενο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Τι Είναι Ν’ Αγαπάς» σε μουσική του εμβληματικού, διεθνούς φήμης συνθέτη Στέφανου Κορκολή και στίχους του καταξιωμένου Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Εκτός από εκπλήξεις στο πολυδιάστατο ρεπερτόριο της τραγουδίστριας, που κυμάνθηκε από μελοποιημένο Καβάφη σε ευφάνταστα παντρέματα αγαπημένων Ελληνικών pop επιτυχιών με αγγλόφωνο disco και rock, οι δύο συναυλίες επιφύλαξαν και αναπάντεχες στιγμές επί σκηνής. Ο μοναδικός Πάνος Μουζουράκης σε μία σπάνια εμφάνιση, ερμήνευσε μαζί με την Σοφία Μανουσάκη το ντουέτο «Κακός Μπελάς» που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας τον φετινό χειμώνα.

Οι συναυλίες έκλεισαν με το τραγούδι «Δυο Σκιές», το πιο πρόσφατο single από το νέο album που έχει εντυπωσιάσει με ένα μαγευτικό music video σκηνοθετημένο από τον μετρ του είδους Κώστα Καρύδα.

Η Σοφία Μανουσάκη συνεχίζει δυναμικά, συμμετέχοντας στη συναυλία «35 Χρόνια Στέφανος Κορκολής» μαζί με την Γιώτα Νέγκα την Τετάρτη 17 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τη συνέχεια των επετειακών συναυλιών που ξεκίνησαν με sold out βραδιές στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αλλά και στο Θέατρο Παλλάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here