Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου γύρισε η πρώτη σελίδα στο ολοκαίνουργιο «Άλμπουμ», τη νέα παράσταση της Ελένης Τσαλιγοπούλου και των συνεργατών της, σε μία ενθουσιώδη, συγκινητική, sold out πρεμιέρα στο Πειραιώς 131!

Ο ζεστός και ατμοσφαιρικός χώρος της Πειραιώς υποδέχτηκε θερμά την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σπουδαίας ερμηνεύτριας, η οποία ύστερα από τρία χρόνια απουσίας από τις αθηναϊκές μουσικές σκηνές χάρισε στους εκατοντάδες φίλους της ένα συναρπαστικό πρόγραμμα, γεμάτο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της αλλά και πασίγνωστα, αγαπημένα κλασικά τραγούδια, ερμηνευμένα με τον φρέσκο, ανανεωτικό και δυναμικό ήχο της μπάντας της, των Bogaz Musique.

Εξαιρετικός στο πλευρό της και ένας από τους πιο ενδιαφέροντες νέους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές, ο Γιάννης Παπαγεωργίου που συνέβαλε με το δικό του τρόπο στη δημιουργία μίας υπέροχης ατμόσφαιρας που ένωσε όλο το κοινό υπό την σκέπη-και τη μαγεία- της μουσικής.

Η παράσταση που επιμελήθηκε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χρήστος Παπαμιχάλης, περιελάμβανε σε 3 περίπου ώρες όλα όσα περιμέναμε από την Ελένη: Εκπληκτικές ερμηνείες, πάθος, αίσθημα, διονυσιασμό, κέφι, τραγούδια κρυμμένα και φανερά, τραγούδια που φώτισαν μία πορεία 30 ετών πλέον, στην πιο «ακριβή» πλευρά της ελληνικής μουσικής.

Τραγούδια σαν φωτογραφίες ζωής, ακριβώς όπως οι φωτογραφίες και τα video που προβάλλονταν στην οθόνη, υπογραμμίζοντας το μεγάλο κεφάλαιο που αποτελεί η Ελένη Τσαλιγοπούλου στην ιστορία – αλλά και στο μέλλον της ελληνικής μουσικής.

Μία παράσταση-γιορτή που θα επαναληφθεί τα Σάββατα του Ιανουαρίου
στο Πειραιώς 131…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here