31/5/2013
www.musiccorner.gr

cd_soul_destiny_2013

H Fm records παρουσιάζει τo μελοδραματικό hip hop σχήμα Soul destiny με την ιέρεια του Νέου Κύματος Πόπη Αστεριάδη σε μια μοναδική συνεργασία!

Όταν το hip hop συναντά το Νέο Κύμα…!

Οι Soul DESTINY είναι ένα μελοδραματικό Hip-Hop συγκρότημα στην Ελλάδα και ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 με μέλη από άλλα γκρουπ. Tο 2013 το σχήμα αποτελείται από 2 μέλη, τον Παναγιώτη Πούλιο και τον Ιωσήφ Λιάκο. Ιδιαιτερότητα τους είναι να χρησιμοποιούν την μελοδραματική ποίηση μαζί με παραδοσιακά όργανα και την συνοδεία του ρυθμού της χιπ -χοπ μουσικής.

Εκδότες της μουσικής εφημερίδας ΗΧΟΡΑΜΑ που βγαίνει στον νομό Βοιωτίας, παρουσιάζουν εδώ και 14 χρόνια την Hip-Hop ραδιοφωνική εκπομπή «ΠΥΡΙΝΑ ΛΟΓΙΑ» στο ΘΗΒΑ 97.5, έκαναν παραγωγή στην συλλογή «97.5 freguences», και στην συλλογή «13» από το Ράδιο Θήβα,, γράφουν σε τοπικές εφημερίδες και ετοιμάζουν το βιβλίο για το ελληνικό χιπ-χοπ με τίτλο «ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΜΝΗΜΕΣ» που σύντομα θα κυκλοφορήσει από την ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.

Επίσης δουλεύουν το project “Αλισάχνη” με συμμετοχές γνωστών καλλιτεχνών, κυρίως από τον χώρο του έντεχνου τραγουδιού, όπου συμμετέχουν η Καλλιόπη Βασίλειου και η Αρετή Κόκκινου.

Το Νέο κύμα παίζει τον ρόλο του στο project αφού συμμετέχουν ονόματα όπως η μοναδική Πόπη Αστεριάδη.

asteriadi_popi_2013_05_01

Τον Ιούνιο του 2013 κυκλοφορούν το ep τους από την FM RECORDS, με τίτλο “ΑΛΙΣΑΧΝΗ” και το πλήρες Άλμπουμ τους κυκλοφορεί 30 Οκτωβρίου του 2013, με τίτλο “σε αυτή την γη που η σιωπή δακρύζει

Επίσης στην τελική μορφή του άλμπουμ υπάρχουν ξαναεκτελέσεις του Γιάννη Πουλόπουλου, Καίτης Χωματά, Μιχάλη Βιολάρη.

Τα ονόματα με τις συμμετοχές είναι αρκετά και θα ανακοινωθούν στη πορεία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here