Για τους λάτρεις της ορχηστρικής μουσικής κυκλοφόρησε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες το soundtrack της μίνι σειράς «Αγάπη Παράνομη», μεταφορά του ομότιτλου διηγήματος του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, που μεταδόθηκε από την ΕΡΤ1 σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγα και αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από κοινό και κριτικούς.

Την πρωτότυπη μουσική για τη σειρά υπογράφει ο Χρίστος Στυλιανού. Οι μουσικές αυτές μέσα από τις μελωδικές γραμμές και την ευφάνταστη και ευαίσθητη ενορχήστρωση
μας μεταφέρουν σε ένα περιβάλλον γεμάτο συναισθήματα και εκρήξεις! Μουσικές που έδεσαν απόλυτα με την υψηλής αισθητικής σειρά αλλά στέκονται και αυτόνομα αφήνοντας τον ακροατή να δημιουργήσει τις δικές του εικόνες.

Το τραγούδι «Το Θεριό», γραμμένο πάνω στο κεντρικό μουσικό θέμα, σε στίχους της Ελένης Ζιώγα και ερμηνεία του Απόστολου Ρίζου κλείνει ιδανικά, ως επίλογος, την μίνι σειρά και στην ουσία συνοψίζει στιχουργικά το πνεύμα του συνταρακτικού διηγήματος.

Έπαιξαν οι μουσικοί Περικλής Αλιώπης (τρομπέτα), Θανάσης Βασιλάς (μαντολίνο), Άννα Λάκη (ακορντεόν), Παντελής Ντζιάλας (κιθάρα), Κωστής Καριτζής (βιολί),
Άρης Ζέρβας (τσέλο), Νίκος Γαρουφαλάκης (πιάνο) και Γιώργος Μπουλντής (κοντραμπάσο).

Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Μπάμπη Μπίρη. To εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Mike Rafail. Κυκλοφορεί από την Creative Souls Productions.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here