Η “Rose” είναι μια τραγουδίστρια γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες, που αγνοεί ωστόσο την αδιαφορία του κόσμου για το έργο και τις ερμηνείες της. Η συνειδητοποίηση ότι «τα όνειρα θα μείνουν όνειρα» γίνεται σταδιακά μια αμετάκλητη πραγματικότητα και η Rose μένει μόνη με τον εαυτό της. Οι στίχοι του κομματιού, γραμμένοι σε δεύτερο πρόσωπο, καθοδηγούν αυτήν την πορεία συνείδησης και αποδοχής και στο φινάλε η Rose καλείται να σηκώσει ψηλά το βλέμμα και, σαν τριαντάφυλλο, να ανθίσει πάλι.

Το video clip του “ROSE” είναι σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Πανόπουλου.

Οι StarWound επιστρέφουν με νέο single, 3 χρόνια μετά το δεύτερο άλμπουμ τους.

Το ντεμπούτο άλμπουμ “Miles to Walk”, που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2015, τους έδωσε μια ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία τόσο στο ραδιόφωνο όσο και σε επίπεδο συναυλιών. Ακολούθησαν τουρ σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και το 2018 βγήκε το δεύτερο άλμπουμ, “So Wrong”. Η σύσταση της μπάντας άλλαξε σχεδόν ολοκληρωτικά, οδηγώντας την ίδια την ύπαρξη του γκρουπ υπό ερώτημα.

Παρ’ όλα αυτά, οι StarWound βρήκαν τον δρόμο τους, μετασχηματίστηκαν σε τρίο με φωνή, πιάνο, τύμπανα και keyboards και τον Ιανουάριο του 2020 βρέθηκαν να παίζουν σε μία από τις κεντρικές σκηνές του Eurosonic στο Groningen της Ολλανδίας. Σχημάτισαν νέες συνεργασίες και ξεκίνησαν να κλείνουν συναυλίες κυρίως στο εξωτερικό. Τον Μάρτη του 2020 ξεσπά η κρίση του Covid-19 και η μπάντα σιωπά συνειδητά για ένα χρόνο. Συνθετικά όμως μπαίνουν σε μια από τις πιο δημιουργικές τους φάσεις στα 9 χρόνια της παρουσίας τους και σήμερα μας παρουσιάζουν την “Rose”.

Από τον Μάρτιο του 2017 μέχρι σήμερα, η μπάντα έχει πραγματοποιήσει 2 τουρ στις Κάτω Χώρες, ένα τουρ στην Ελβετία και συναυλίες σε Αγγλία και Ολλανδία. Έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα Φεστιβάλ, όπως το Eurosonic στην Ολλανδία, την CLAE στο Λουξεμβούργο, το Colora στο Βέλγιο, το Culturescapes στην Ελβετία και το Νεστόριο στην Ελλάδα. Από το 2018, η μουσική τους διδάσκεται σαν μοντέλο σύνθεσης σε πανεπιστήμιο της Βενεζουέλας, επιβεβαιώνοντας την απήχηση που έχουν ήδη αποκτήσει εκτός ελληνικών τειχών, στο απαιτητικό κοινό που ακολουθεί το πολυσυλλεκτικό και ιδιαίτερα θεατρικό rock-cabaret ύφος τους.

Περισσότερα, προσεχώς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here