Ένας ξεχωριστός ερμηνευτής και μουσικός, ο Σταύρος Νιφοράτος ανεβαίνει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, για να μιλήσει για όσα αγαπάει και να μας κάνει όλους ένα!

Μια γιορτινή επαφή που θα μας παρασύρει σε αγαπημένες μελωδίες, στίχους, ιστορίες και συναισθήματα με ιδιαίτερες, δυναμικές, ατμοσφαιρικές αλλά και ανατρεπτικές διασκευές, σε ένα νέο ηχητικό σύμπαν από την ομάδα των εξαιρετικών μουσικών που τον πλαισιώνουν.

Η πρόσφατη κυκλοφορία του τραγουδιού «Τα Μαγικά Φτερά», σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Γιώργου Κυριάκου -ένα τραγούδι, ντουέτο του Σταύρου με τον σπουδαίο ερμηνευτή Γιάννη Κότσιρα- κέρδισε το μουσικόφιλο κοινό και τα ραδιόφωνα από την πρώτη στιγμή, με τη ζεστή, χαρακτηριστική μελωδία και τους φωτεινούς, γεμάτους αισιοδοξία στίχους που περιγράφουν τη βαθιά εσωτερική δύναμη που κατοικεί στις ψυχές μας, το θάρρος που απαιτεί η ζωή, τα μαγικά φτερά που ο καθένας κρύβει μέσα του και την ανάγκη ενός ανθρώπου να μας τα θυμίσει και να μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο φως.

Μη χάσετε μια συγκινητική φωνή, σ’ ένα μαγικό μουσικό ταξίδι που θα μας θυμίσει τα κρυμμένα μας φτερά και την πίστη στην αγάπη!

Παίζουν οι μουσικοί:
Βασίλης Γκορίτσας | πιάνο
Μάριος Ιβαν Παπούλιας | βιολί, μαντολίνο
Αλέξης Ζορμπάς | κιθάρες
Πέτρος Βασιλειάδης | μπάσο
Φοίβος Άνθης | τύμπανα

Photo: Πάνος Γιαννακόπουλος
Artwork: Γρηγόρης Μορίκης

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023
Ώρα Έναρξης: 21:30

Σταυρός του Νότου Club
Θαρύπου 37, Αθήνα
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2109226975

Είσοδος: 12€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here