Ο Στέφανος, ένας νέος ταλαντούχος τραγουδοποιός, κάνει τα πρώτα του επίσημα βήματα στον χώρο της μουσικής και μας παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλεία με τίτλο «Πόσες Φορές».

Ο Στέφανος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει ιδιαίτερα χαρακτηριστική και γεμάτη φωνή, και με το νέο του τραγούδι, «Πόσες Φορές», μας επιβεβαιώνει ότι πρόκειται να έχει μια λαμπρή καλλιτεχνική πορεία.

O Στέφανος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι στην ηλικία των 8 ετών, όταν και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το πιάνο. Έχει συγκεντρώσει βραβεία σύνθεσης και ερμηνείας ως έφηβος συμπεριλαμβανομένου και του βραβείου Καλύτερης Πρωτότυπης Σύνθεσης της Βουλής των Ελλήνων, ενώ το 2017 εμφανίστηκε στο φεστιβάλ του River Party, το μεγαλύτερο καλοκαιρινό φεστιβάλ στην Ελλάδα, στην ηλικία των 18 ετών, μετά τη νίκη του στο διαγωνισμό για νέους καλλιτέχνες.

Τα τραγούδια του πραγματεύονται την αγάπη, τις παρεξηγήσεις, την απογοήτευση και τις δυσκολίες των ανθρώπινων σχέσεων, πάντα με μια αίσθηση ελπίδας.

Ο Στέφανος συμμετείχε στο The Voice of Greece 2018, στην 3η σεζόν του στην Ελλάδα, ως μέλος της ομάδας του Κωστή Μαραβέγια, όπου έφτασε μέχρι και τη φάση των “Knockouts”.

Το 2020 υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την Walnut Entertainment και σήμερα κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι, «Πόσες Φορές», σε στίχους και μουσική του ίδιου.

Την οπτικοποίηση του τραγουδιού υπογράφει ο μοναδικός Alex Konstantinidis.

Κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment.

Στίχοι, μουσική, ερμηνεία, πιάνο: Στέφανος Βεζυργιανόπουλος

Παραγωγή: Soumka
Ενορχήστρωση, κιθάρες: Δημητρης Σιάμπος
Vocal Co-Production: Νίκος Ρουσσάκης
Ηχογράφηση, μίξη, mastering: Νίκος Μέρμηγκας @Antart Studios

Συμμετέχουν
Τυμπανα: Σεραφείμ Γιαννακόπουλος
Κόντρα μπασο: Κώστας Πατσιώτης
Φωνητικά: Νατάσα Μηνδρινού

Video clip
Director & Dop: Alex Konstantinidis
Camera Operator: Γιώργος Διάκος
Focus puller: Σιμος Πράσινος
Production Manager: Παντελής Καστανιδης
Production Assist.: Γιάννης Ευσταθίου
Styling: Παναγιώτης Τσατσάκης
Grooming: Άννα Μπακατσάκη

Cover artwork
Φωτογραφία εξωφύλλου: Άρης Γεωργίου
Editing εξωφύλλου: Μαρία Ρεφενέ
Art direction: Δημήτρης Μασούρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here