Ιούλιος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : MBI

Ο Στέφανος Στάθης, με καταγωγή από Κατερίνη και Κύπρο, γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στην Πάτρα. Η κλίση του στη μουσική φάνηκε από νωρίς και έπαιζε μπουζούκι, κιθάρα και πιάνο από μικρή ηλικία, παρακολουθώντας παράλληλα και μαθήματα αρμονίας.

Ο Στέφανος Στάθης είναι ένας λαϊκός τραγουδιστής με πλήθος συνεργασιών με άλλους καλλιτέχνες σε κέντρα διασκεδάσεως και μουσικές σκηνές σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ «Αν χαθείς θα χαθώ» κυκλοφορεί από την MBI κι έχει πίσω του μια ιστορία ατελείωτων live, σκληρής δουλειάς κι ενός demo που αγαπήθηκε από τα ραδιόφωνα πριν την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει 11 τραγούδια γραμμένα από καρδιάς. Σε αυτή τη δουλειά ο Στέφανος Στάθης είχε την τιμή και την τύχη να συνεργάζεται με έναν πολύ μεγάλο λαϊκό συνθέτη, τον Πάνο Καπίρη που του εμπιστεύτηκε υπέροχα τραγούδια στα πρώτα του βήματα στη δισκογραφία καθώς κι ενός εξαίρετου και μοναδικού σολίστ του κλαρίνου, του Θανάση Βασιλόπουλου.

Εκτός από τον Πάνο Καπίρη, συνθετικά υπογράφουν από ένα κομμάτι ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Αρσένης Νάσης και ο Στρατής Βαβουτάκης ενώ στίχους έγραψαν οι: Κέλλυ Κοκονδίνη, Θανάσης Γκαραβέλας, Αντώνης Παππάς, Κωνσταντίνος Μπαλαχούτης και Πάνος Καπίρης. Το άλμπουμ κλείνει με δύο τραγούδια σε στίχους και μουσική του ίδιου του Στέφανου Στάθη.

Όπως λέει ο ίδιος ο ερμηνευτής, «τα τραγούδια έχουν πίσω τους μια διαδρομή και μια αποσκευή –αυτή, της ειλικρίνειας και των συναισθημάτων που κουβαλούν τα τραγούδια που γεννιούνται από την ανάγκη της έκφρασης. Και εκεί που τελειώνουν οι λέξεις, ξεκινούν οι νότες της καρδιάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here