Το δεύτερο single από το album αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από τη MINOS EMI / A UNIVERSAL MUSIC COMPANY.

Μετά από το εμβληματικό «Λένε για Μένα» με τον Βασίλη Καρρά, ο Στέλιος Ρόκκος ερμηνεύει το τραγούδι «Χάθηκες Αλήτισσα», ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του Μάνου Ξυδούς, αποτείνοντας και αυτός τον δικό του φόρο τιμής στον Μάνο.

«Ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε την ευκαιρία να συμμετέχω και εγώ σ’ αυτόν τον δίσκο – φόρο τιμής για έναν άνθρωπο που είμαι τυχερός που γνώρισα και εκτιμούσα ιδιαιτέρως, τον Μάνο Ξυδούς». –Στέλιος Ρόκκος

Τα «Λένε για Μένα» και «Χάθηκες Αλήτισσα» είναι οι προπομποί από ένα χορταστικό album, με τίτλο «Ο Πρίγκιπας της Δυτικής Όχθης», το οποίο θα περιλαμβάνει άλλα δεκαεπτά αγαπημένα μας τραγούδια του Μάνου Ξυδούς, αλλά και το ακυκλοφόρητο «Πες μου τι έκανα». Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη MINOS EMI/UNIVERSAL.

Στο album αυτό συμμετέχουν οι: Δήμος Αναστασιάδης, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Βασίλης Καρράς, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης, Δημήτρης Μητροπάνος, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Στέλιος Ρόκκος, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Σαμπάνης, Τάμτα, Χρήστος Χολίδης, Goin’through, Onirama, Stavento.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here