Η στιχουργός Στέλλα Πετρίδου παρουσιάζει την 5η δισκογραφική της συλλογή / κατάθεση με τον γενικό τίτλο “Μόνο εσύ”. Με τον Καθρέφτη ήχων αληθινών συνοδοιπόρο, δέκα νέα τραγούδια ταξιδεύουν ψηφιακά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσουν και σε φυσική μορφή cd.

Η ίδια στο Δελτίο Τύπου αναφέρει:
Έρωτας κι αγάπη, δυο συναισθήματα με κοινό παρονομαστή, το σκίρτημα, το νοιάξιμο, το μοίρασμα, τον πόθο. Γι’ αυτά γράφω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να ξεδιπλώνει την αλήθεια του στο χαρτί. Κι έτσι, δε θα μπορούσα κι αυτή τη φορά, στην πέμπτη μου προσωπική δισκογραφική κατάθεση, να παραβλέψω την ανάγκη μου να συνεχίσει να γράφει από ψυχής.

Δέκα τραγούδια λοιπόν, δέκα διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος, αυτού που τη μια στιγμή σου χαρίζει απλόχερα τα πάντα και την άλλη σου τα στερεί όλα πεισματικά. Γιατί; Μα γιατί αυτό είναι ο έρωτας. Αυτό είναι η αγάπη. Η νοστιμιά της ζωής, η απόδειξη πως υπάρχουμε συνειδητά, όχι μονάχα στις χαρές της, όχι μονάχα στις ανέμελες στιγμές της, μα περισσότερο στις λύπες της, στις ανατροπές της, στις υπαρκτές και ζόρικες δοκιμασίες της. Άλλωστε, ποιος είπε πως οι χαρές κι οι ανέμελες στιγμές ανθίζουν πάντα; Δεν ανθίζουν πάντα, δυστυχώς. Υπάρχουν φορές που γιγαντώνουν σα θεριά, ριζώνουν στον χρόνο και παινεύονται. Υπάρχουν όμως κι οι φορές, οι άλλες φορές, οι πιο σκοτεινές, οι ζόρικες, που μαραίνονται από τη λήθη, λυγίζουν στο δρόμο της σαν κυλιστούν, πέφτουν και σβήνουν. Σβήνουν… Όπως ακριβώς σβήνει κι ο έρωτας. Όπως ακριβώς σβήνει κι η αγάπη. Ώσπου και πάλι η χαρά γίνει γιορτή, διώξει τη λύπη από κοντά της, τη σιωπή και το σκοτάδι. Ώσπου και πάλι ο έρωτας αγάπη αναζητήσει, ζωή να ζήσει αληθινή.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους καλλιτέχνες που συμπορεύτηκαν μαζί μου σ’ αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι.

Και ξεκινώ απ’ τους συνθέτες των στιχουργημάτων μου. Γιώργο Μάκαρη, Γιάννη Σκαρή και Κώστα Τότσιο, οι μελωδίες σας με ενθουσίασαν πραγματικά. Έδωσαν ζωντάνια στις λέξεις μου και πώς να μη νιώθω συγκινημένη γι’ αυτό; Να ’στε πάντα καλά και πάντα να ζεσταίνετε τις ψυχές όλων μας με γλυκιές μελωδίες, με υπέροχα και τρυφερά ερωτικά τραγούδια. Σας ευχαριστώ!

Συνεχίζω με τους ερμηνευτές των τραγουδιών που έδωσαν πνοή σε όσα θέλησα να πω. Διαμάντη Δαγιάση, Δημήτρη Κανέλλο, Μαρία Καραγκιόζη, Τάκη Κωνσταντακόπουλε, Δημήτρη Μελίδη, Βαγγέλη Ρεπούση, Βασίλη Σαλταγιάννη, Μαρία Σκαρή, Κώστα Τηγάνη και Κώστα Τότσιο, οι αισθαντικές φωνές σας για ακόμα μια φορά κράτησαν το ρυθμό στα σκιρτήματα της καρδιάς μου και κατάφεραν να με παρασύρουν μελωδικά εκεί ακριβώς που ποθούσα με λαχτάρα να ταξιδέψω, στα γνώριμα μονοπάτια του έρωτα και της αγάπης. Σας ευχαριστώ! Βάλατε την προσωπική σας σφραγίδα και το δικό σας ξεχωριστό ηχόχρωμα σε όλα όσα από ψυχής κατάφερα να εξομολογηθώ στιχουργικά.

Δε θα μπορούσα φυσικά να μην αναφέρω και τους ενορχηστρωτές των τραγουδιών που με ταξίδεψαν. Χωρίς αυτούς δε θα ’παιρνε ζωή η σύνθεσή τους, άρα ούτε οι λέξεις, ούτε και τα συναισθήματά μου. Γιώργο Μάκαρη, Βασίλη Μαντόγλου και Γιάννη Σκαρή, η συμβολή σας στο σημείο αυτό, όπως και σε πολλά άλλα σημεία, υπήρξε πολύτιμη. Σας ευχαριστώ ξανά και ξανά για όλα!

Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να απευθύνω σε όλους τους μουσικούς, ηχολήπτες και studio που ανέλαβαν την ηχογράφηση αυτών των νέων τραγουδιών, Θωμά Δρόσο, Τάσο Καραπαπάζογλου, Γιώργο Μάκαρη, Βασίλη Μαντόγλου, Βλαδίμηρο Πέτσα, Βασίλη Σαλταγιάννη, Γιάννη Σκαρή, Κώστα Τότσιο, studio DIVA, studio Νέμεσις και SoundMachine MusicStudio. Είστε αξιοθαύμαστοι όλοι, ειλικρινά! Να ’στε καλά και πάντα δημιουργικοί!

Ευχαριστώ επίσης από καρδιάς τον πολύ αγαπημένο μου Παντελή Γάτη για την υπέροχη φωτογραφία που κοσμεί το εξώφυλλο της συλλογής μου. Υπέροχη από κάθε άποψη, το ομολογώ!

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ θέλω να απευθύνω στην ψυχή της δισκογραφικής εταιρείας «Καθρέφτης Ήχων Αληθινών», που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το έργο μου, πίστεψε σ’ αυτό και πρόσφερε τις υπηρεσίες του για το καλύτερο δυνατό ηχητικό κι αισθητικό αποτέλεσμα. κ. Ασέρ Μωυσή, μεγάλη μου τιμή η γνωριμία μας κι η πρώτη μας συνεργασία. Σας ευχαριστώ!

Είναι γεγονός πως κι αυτή εδώ η κατάθεση ψυχής αποδεικνύει έμπρακτα τη μεγάλη αξία της συλλογικότητας. Το μαζί είναι πολύ καλύτερο από το καθένας χωριστά!

Σας ευχαριστώ! Σας ευχαριστώ όλους!

Υ. Γ. Ιδιαίτερο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, που στέκεται στο πλευρό μου καθημερινά, ενθαρρύνοντας κι αγκαλιάζοντας κάθε μου όνειρο και κάθε μου καινούριο δημιουργικό βήμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here