Η Γιώτα Νέγκα παρουσιάζει έναν κύκλο τραγουδιών με την υπογραφή των Νίκου Μερτζάνου και Νίκου Μωραΐτη, με το album «Αυτό Που Θέλεις Στη Ζωή Το Καταφέρνεις»! Το album, που θα κυκλοφορήσει από την Panik Oxygen στις 20 Ιανουαρίου, είναι τώρα διαθέσιμο για προπαραγγελία.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια «ντύνει» με την ξεχωριστή χροιά της 10 τραγούδια σε μουσική του ταλαντούχου συνθέτη Νίκου Μερτζάνου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη, του πιο καταξιωμένου στιχουργού της γενιάς του.

Η ιδιαίτερη συνεργασία τους αποκαλύφθηκε με το «Οξυγόνο», το περσινό καλοκαίρι, το οποίο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του έγινε το «έντεχνο» τραγούδι με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις καθημερινά, ενώ απέκτησε και διεθνές remix, από το ντουέτο παραγωγών Dreamers Inc & ThroDef.

Η συνέχεια δόθηκε με την μπαλάντα «Βρες Mου Έναν Άλλο» και το καλοκαιρινό μετα-νησιώτικο «Δυο Νησιά», ενώ το πρόσφατο single του album είναι το δυνατό ζεϊμπέκικο «Διάρκεια Μιας Ζωής».

Με 10 μοναδικά ακούσματα, που διαπραγματεύονται τη χαρά και τη λύπη, τη μοναξιά και το «μαζί», το album «Αυτό Που Θέλεις Στη Ζωή Το Καταφέρνεις» θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης και τα ψηφιακά καταστήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here